Embla goes HUMLEMAN!

Ja, varför skriver jag så konstiga rubriker???

Men denna gången har jag en bra anledning, och här kommer den:

Kl. 2:36 i natt vaknade jag av att det surrade bak i nacken på mej. Jag blev irriterad och föste undan det irriterande ljudets källa. Då kännde jag att det var en HUMLA!!! Den brände mej och jag fick jätte ont! Jag tog ett sprejlock och ett papper och släppte ut humlan utanför ytterdörren. Sedan sprang jag raka vägen till handfatet och skölde fingret under kallt vatten. En liten röd prick syntes efter ett tag på vänster ringfinger.
 Jag vågade inte gå ut till mitt rum igen (mitt rum är nämligen ute i trädgården i en friggebod) för jag trodde att humlan kanske var arg på mej och vill bränna mej igen. Så jag la mej i soffan med 2 filtar och försökte somna med ett brännande finger.

Spiderman blev biten av en spindel och blev en superhjälte. Nu kommer jag att bli HUMLEMAN!!! Det låter väll logiskt?

När jag kom hem ifrån skolan idag så satt den nedrans humlan kvar på trappan och stirra på mej! Så jag tog en bild på min skapare:


Dold talang i kornflakespaketNu undrar ni säkert vad jag tänker skriva under denna fina Paint bilden. Eller hur???

Idag är nämligen Mbi0912:s sista skoldag!!! Det betyder att om ca. 1 vecka så åker jag och mina klasskamrater iväg med Gunilla i 2 månader. Men vad kan denna fina bilden ha att göra med detta, kanske ni tänker då?
 Det ska jag berätta för er nu... Igår så cycklade jag, Cindy, Matilda och Linn till Sofia och Fridas hus. Där hade vi en mysig "avslutning" i form av marsmallows i ugn och lite korv + en lek som heter kornflakespaket leken.
 Det går ut på att man inte får nudda golvet med något annat än fötterna. Samtidigt så ska man då böja sig ner och ta upp ett kornflakespaket med munnen. Dett låter ju lätt tänker man då. Men nej då! Utmaningen blir svårare och svårare då man efter varje gång kapar av en bit av paketet så det blir kortare och man måste då gå längre ner. Tillslut så finns det bara kvar botten och ingen kant. Detta är den svåraste delen! MEN jag klarade de!!! Så jag kom delad 1:a plats med Cindy, Sofia, Matilda och Emilia.

Om du inte tror att det är svårt så PRÖVA SJÄLV!

Nu så ska jag äta en grape samt att Cindy kommer hit snart, sedan ska det bära av till skolan igen för föräldrarmöte. Vi ska då få mer info om resan.

Ha det bra i skolan och på jobbet så har jag kul med mitt "försommarlov"!


Massa sista gojs!

Snart gå jag på "sommarlov". Imorgon iallafall. MEn jag är ledig i ca.10 dagar och åker sedan ut med Gunilla i 2 månader!!! Jag är jättenervös och rädd för att det ska bli dåligt väder och jag kommer då att bli sjösjuk. Men det ska nog gå bra.

Snart ska jag ha Matte. Sista matte lektionen i 1:an och har nyss haft sista lektionen i Biologi. Det känns jätte skumt att vi snart ska sluta. Men så är det.

Hela detta inlägget är skumt känner jag... Skit samma!

Ha det bra!!!

Veckans babe v.17

CHANNING TATUM!!!

Kort fakta:

Namn:
Channing Matthew Tatum
Ålder: 30 (26 April 1980)
Född: Alabama i USA
Känd som: Tyler Gage i Step Up, Duke Orsino i She's the man, Shawn MacArthur i Fighting, Pretty Boy Floyd i Public enemies och John Tyree i Dear John. 
Kommande: Han kommer att medverka i 5 filmer framöver 4 kommer att släppas i år. Filmerna är, Earth Made of Glass, The Eagle of the Ninth, Son of No One, The Stanford Prison Experiment och G.I. Joe 2 
Kul fakta: Han är inte bara skådespelare utan även producent han och Jenna Dewan kommer med filmen Earth Made of Glass. Han gick i Kung Fu när han var liten och var även då en babe. Channing Tatum ♥ 

MOT SKOGEN & VIDARE!!!

Idag så har jag äntligen sett Toy Story för första gången i mitt liv. Den var i 3D och var jätte rolig. Jag hade ingen aning om vad den handlade om men det fick jag ju veta nu. Vi fick till och med KORVBRÖD utav SF. Detta var snällt så jag tog ett paket.

Så när jag och Frida kom till Kungsbacka så köpte jag en klocka på Ankis affär, det fick bli en röd... Vi åkte vidare till Fjärås och då gick vi ut och grillade med Ella (Fridas syster) i gläntan på lilla slingan. Det var mysigt men vi fick inte tänt grillen först så Tomas (Fridas pappa) fick komma upp med tändvätskan, då fick vi igång den!

Ella "lekte" Gandalf och gick med en pinne framför oss och skulle leda oss tillbaka till huset.


"9 fun pencils"

Idag så har det inte hänt så mycket. Jag slutade 10:45 och åkte sedan iväg till Frida. Vi fikade och jag köpte en film (9 av Tim Burton). Den ska vi se imorgon tror jag. Vi gick även till Fridas mammas affär enmix.se och där såg jag en fin klocka som jag kanske ska köpa. Jag får även rabatt men den kanske inte passar. Jag har inte bestämmt mej för vilken färg ännu. Men det blir nog bra. Kanske blir det röd eller nåt för allt annat jag äger är rött, min jacka, skor, plånbok och cyckel.

Till något kul att läsa om kanske:

Cindy ägen en mycket lurig penna. Den ser ut som en vanlig penna (som man vässar när den blir trubbig):

 

Men i själva verket är det en stift penna som man trycker på på suddigummit på toppen för att det ska komma ut mera stift:Lurigt va?


GRATTIS JANETTE!!!

GRATTIG JANETTE!!!

Janette är en mycket rolig och trevlig person. Hon har det roligaste skrattet i världen (och det högsta). Hon är sig själv hela tiden och man har alltid roligt när man är med henne. Första gången jag träffade henne så tänkte jag OJ vilken rolig person, hade man bara hört henne prata så hade man inte fattat att hon var vuxen. Jätte cool brud som alltid är välkommen hit till oss på Öckerö. GRATTIS!!!Grattis ännu en gång!

(bild tagen ifrån Facebook ifrån hennes profil)
Släng ut kungarna det finns gott om invandrare!

Jag och Cindy kan inte sluta disskutera om man ska ha kungafamilj eller inte.
 Jag tycker det är kul att vi har det, för det är inte så många länder som har det och de ger bra "reklam" för landet. Men Cindy tycker att det är dumt att ha det, hon vill hellre ha en president och tycker att kungafamiljen bara "tar" pengar ifrån oss. 
Jag kan tycka att det är lite dumt att Victoria har laggt så mycket pengar på hennes bröllop men i och för sig så är det ju bara en gång. Det lär ju ta ganska länge innan nästa ska gifta sig. Och det går ju till något bra. Jag menar, våra pengar (genom en trängselskatt) ska ju ge oss en tunnelbana i GBG. Vi behöver inte äns det. Och det kommer inte gå att bygga då GBG ligger på "lera" och det kommer att vara JÄTTEDYRT att bygga detta för att det kommer att rasa ihop...

Vits:

Det var en gång då den svenska kungen träffade
den danska och den norska kungen i ett tåg
mot sverige. Då pratade alla dom 3 kungarna med varandra
ett tag. Sen sa den danska kungen.
-Fy vad det är varmt! Då öppnade den danska kungen
fönstret. Sen sa den norska kungen.
-Fy vad det är ännu varmare! Då Slängde
den norska kungen ut all vin i tåget.
Då frågade den danska och den svenska
kungen.
- Vad gör du!?
då sa den norska kungen
- Lungn vi har gott om vin i norge.
Men sen sa den svenska kungen.
-Fy Vad det är ännu ännu varmare.
Sa den svenska kungen och kastade
ut den norska och den danska kungen
genom fönstret. Då ropade dom.
-Men vad gör du!!!!!???
Då sa den svenska kungen.
-Vi har gott om invandrare i sverige.

HAHAHAHAHA!!!


Så vi har nu disskuterat detta och vill veta vad ni läsare tycker? Tycker ni vi ska byta till en president och avsätta kungen?


Nicht mehr Deutschstunde!

JIPPI!!! Jag har ÄNTLIGEN klarat av det hemskt tråkiga och svåra och jobbiga och hemska (kan hålla på hur länge som hälst...) och fruktansvärda tyska lektionerna! Endlich fertig!!! Nu kan jag fokusera på annat är på Tyska och det är hur skönt som hälst. Jag är verkligen inte bra på tyska och kan nästan intenting. Men jag fick G inte G- inte IG utan G! på Nationella läsförståelsen i tyska. Och är inte det coolt?

Så jag har haft en underbar dag och varit jätte glad hela tiden!

Sedan kom jag hem... och där väntade matte boken på köksbordet. OH NEJ! Tänkte jag då. Jag har ju matte nationella prov på torsdag i matte B. Så det är väll bara att sätta sig och bläddra i djävulen. Men jag tycker ändå inte att detta sänker så mycket av min happy moment av att jag ALDRIG MER kommer att ha tyska!!!Nice bild haha!

Veckans Babe V.16

JOAKIM NÄTTERQVIST!!!

Kort fakta:

Namn:
Dag Joakim Tedson Nätterqvist
Ålder: 36 (24 oktober 1974)
Född: I Uppsala i Sverige.
Känd som: Spelar Arn Magnusson i Arn: Tempelriddaren. Han har även medverkat i Beck, Sprängaren, Tsatsiki, Häxdansen och Livet i Fagervik. Alla är Svenska filmer.
Kommande: Inget för tillfället...
Kul fakta: Han är sångare i bandet Narcissistisk och hans båda föräldrar är ryttare.Joakim Nätterqvist ♥

(sorry, men det fanns inte någon bättre bild...)

SE UPP, ANDFÅDD Ö-BO SPRINGER LÖS!!!

Jaoopp! Jag har sprungit idag. Jag var ute och sprang i en halvtimme ungefär. Det var jobbigt men jag är glad att jag gjorde de. Jag såg nog väldigt rolig ut när jag sprang i slutet, känndes som jag kröp fram till dörren. Men jag överlevde!

Sedan tog jag en lång och skön dusch och lockade håret (med min favorit lock-tång Babyliss icurl). Det blev bra så jag fortsatte med att måla naglarna. Men dom blev inte alls bra.Plugga har jag inte gjort. Jag skulle egentligen göra det hela helgen. Men igår så var jag lat och satt framför TV:n hela dagen. Idag så har jag inte orkat plugga heller. Jag har 5 nationella prov nästa vecka. Och det är INTE särskillt kul. Att vara sjuk kan man ju glömma. Man får gå till skolan men magsjuka om det nu skulle vara så.

Detta inläggeg blev lite random idag... Känner jag. Men jag är random i helgen så what ever...

Flöjtkvinnan på Brunnsparken flyger till Rumänien

Igår så hade jag och Cindy lite tråkigt så vi målade porträttbilder av varandra utan att titta på pappret. Själv tycker jag att Cindys porträtt av mej var snyggast. Jag prickade ju inget rätt... Vad tycker ni?

  

Jag som målat av Cindy     

  

Cindy som målat av mej

Mycket fina konstverk. Men nu till rubriken:

Jag läste i tidningen idag att polisen ska skicka tillbaka en massa tiggare som finns i GBG till deras hemland. De hade bla. skickat hem hon där kvinnan som sitter och blåser i sin vita flöjt på brunnsparken och tigger pengar. Hon har skickats till Rumänien. Så henne kommer vi troligtvis inte att se mer av. Vad tycker ni om detta? Kommer ni att sakna henne eller kommer ni att jubla och hoppas att det kommer bättre musiker som ersättare?

Veckans babe V. 15

IAN SOMERHALDER!!!

Kort fakta:

Namn:
Ian Joseph Somerhalder
Ålder: 31 (8 december 1978)
Född: Louisiana i USA.
Känd som: Spelar Damon Salvatore i Vampire diaries och Boone Carlyle i Lost. Han har varit med i flera filmer. Men det är inget jag känner igen så jag skriver inte upp dem.
Kommande: Fortsätta spela in Vampire diaries och han ska även vara med i filmerna How to make love to a woman (Daniel) och Cardlewood (Josh).
Kul fakta: Han är model, skådespelare och producent. Hans pappa är ifrån Frankrike och mamman är ifrån England. Han älskar fisk och äter det varje dag. Men han hatar snabbmat.Ian Somerhalder ♥


Jobb, jobb, jobb, TWLIGHT, jobb...

Denna veckan så jobbar jag. Vilket kanske framgår i rubriken. Det står även Twilight. Då undrar ni kanske, varför? Och här får ni svaret: Jag gillar Twilight. Hehe!

Nu ska jag gå in på det jag egentligen tänkte skriva. Här kommer de (hehe):

Jag jobbar, och igår fick jag inte det roligatse uppgiften precis. Jag fick kippa, klippa och klippa! Jag drömmde till och med om saxar i natt! Och kramp har jag i tummen. Men idag så fick jag laga och sy segel. Så jag fick sitta ganska mycket vid de stora läskiga symaskinerna.
 Efteråt då skulle jag gå till optikern och kolla synen till övningskör gojset. Hade perfekt syn! WOHO!

Lisebergs VD var på radio i morse. Och han sa att de hade målat om radiobilarna till bla. polisbilar och tjuvbilar. De hade även tagit tillbaka Flygande elefanten, bytt ut till en ny 3D film och bytt ut Ponnykarusellen till en nyare och snyggare.  


Veckans babe V.14

JAKE ABEL!!!

Kort fakta:

Namn:
Jake Allen Abel

Ålder: 22 (18 november 1987)

Född: Canton, Ohio i USA.

Känd som: Han spelar Luke Castellan i Percy Jackson & the olympians: The lightning thief. Och ni som har knarkar Disney Channel och då Zack och Codys ljuva hotelliv, så spelar han en av tvilingarna som kommer på besök på hotellet. Han har även varit med i True Loved då han spelar Trevor och Brian Nelson i The lovely bones. Och massa tv serier som CSI: Miami och CSI: NY.

Kommande: Inget jag hittar...

Kul fakta: Han har vartit med i webb serien Angel of dead där han spelar Cameron Downes. Denna serien visades i 10 episoder.Jake Abel ♥


Kristen som Lisbeth!

Jag vet inte om det är sant. Men jag har både hört och sett att självaste Kristen Stewart ska spela Lisbeth Salander i den amerikanska versionen av Millenium filmerna. Tänker man efter så skulle hon nog passa ganska bra som den skumma rollen...
Men jag vet som sagt inte om detta är sant. Jag har även hört att Brad Pitt kanske ska spela Mikael Blomkvist. Och de låter ju lite knäppt.Vad tycker ni???

Barndoms program tillbaka!

JAAAA!!! Jag hörde nyss på radio att mitt favorit TV program kanske skulle komma tillbaka! Det är nämligen Fångarna på fortet. Jag ÄLSKADE DE! Och det är till och med Gunde Svan och Agneta Sjödin som ska hålla de.

 

Idag åker vi till Rörö (Pipeisland) och där ska vi träffa Cindy och hennes familj. Ska bli kul. Men det är en ganska lång och kall segling dit. MEN what ever! Det är iallafall segling!

GLAD PÅSK!!!

Ute med båten
Lysnar på radoilåten.
Påsken ska firas
Kent på radion liras.
Segling snart
Det ska gå med väldig fart.
Vidare till Mollön
där kanske de ber en bön.
Hoppas det blir sol
så jag kan sitta på min stol.
Ute ska jag steka
men jag vill inte ha en eka.
Detta påskrim blir inte bra
hoppas ni en bra påsk ska ha!


RSS 2.0