Snorkling... snorrkling?

Idag har varit en gympa dag!

På morgonen skulle vi springa och mäta puls och grejer självklart höll jag på att tappa byxorna och fick knyta om dom och hamnade efter. Vad gör jag då... Jo jag tar fel väg och springer fel håll i slingan! Men men  jag spran lika långt fast åt andra hållet...



Sedan var det dax för första lunchen på Nimbus resturangen. Och det var underbart gott! Längtar tills imorgon då vi får äta ute och titta mot havet igen. (Sofia såg så rolig ut på bilden så jag gjorde en smilies på hennes ansikte så hon intes skulle bli arg)

Lite lektioner och sen bar vi av till Hummerviken och spelade beachvolleyboll och snorklade.

 


Det var meningen att jag skulle segla med PrimeX men jag slutade kl 6 och det började då. Men jag fick det bra ändå för jag, Cindy, Emilia, Matilda och Linn åkte till Sofia och Frida och åt tacos och kladdkaka framför fångarna på fortet och time out. Mycket kul kväll!





Frida hackar köttet! Jag tittar på.



Cindy och Sofia var duktiga och tog disken.



Matilda och Emilia var duktiga på att baka kladdkaka. Ägg näsa!



En mycket trevlig dag tack ska ni ha tjejer och tacosen och kladdkakan var jättegod! Och jag fick vispa grädden med en elvisp. Det är unikt eftersom jag inte äger någon själv... Jag vet mobba mej. Men det funkar faktist att använda en visp och det är miljövänligare. Smart va???

Godnatt! 

Veckans babe V. 35

Sorry en dag försenat...

JARED LETO!!!

Kort fakta:

Namn: Jared Joseph Leto
Ålder: 38 (26 december 1971)
Född: Louisiana i USA
Känd som: Panic room där han spelar Junior och Fight club där han spelar Angelface. Paul Allen i American psycho. Han är även sångare i amerikanska bandet 30 seconds to mars.
Kommande: Det ser inte ut som något nu men kanske lite spelningar och lite småroller som dyker upp då och då.
Kul fakta: Han skriver låtarna och musiken till bandet och han har bott i Haiti med sin familj som flyttade många gånger.



Jared Leto ♥

Læsø - en ö där man kan ha roligt

Så vi familjen Nilsson var på en trevlig helgtur till Danska ön Läsö. Segligen dit var lång men härlig med fint väder fast ganska kallt. Men det var en härlig fredags kväll.



Mamma försöker och försöker men hon blir inte brunare!!! Jag kanske ska köpa brun utan sol till henne i födelsedagspresent.



Danska gästflaggan ska hissas! Eller tejpas upp på PrimeX. För vi har ingenstans att hissa flaggan...





Jag var sugen på makrill men fick nöja mej med denna läskiga fisken. Som var väldigt god! Mamma vågade inte ta i den så jag fick offra mej för att vi skulle kunna hugga av huvudet på den. Jag vet groreskt och elekt men så funkar det helt enkelt. Fisk äter fisk och vi äter fisk.


Pappa har så långt hår att man kan sätta upp det i en fin toffs.



Jag, Olivia, mamma och Singo gick på den långa fina Läsö stranden och plockade sten. För det finns inga snäckor så man får plocka det som finns...

   

Singo hittade en pinne som han var tvungen att gräva ner. Men är är inte så duktig på det.

 







Vi åt kräftor till middag. MUMS! Så jag fick fisk och kräftor. Jummy!



Fatta hur lycklig jag blev när jag fick äta min favorit glass! Magnum Double Caramel är den godaste pinnglassen som finns! Dumma Sverige som tagit bort denna skönhet...


Så jag hade en trevlig och fin mini semester till Danmark med min familj.


Min vecka i en kort text!

Denna veckan har varit ganska tråkig. Jag har mäst tittat på TV.

Igår klippte jag mej och jag blev väll sådär nöjd men jag behövde klippas. Problemet är att det är väldigt kort så håret ser ganska konstigt ovanligt kort ut. Men det är mjukt och inga trassel och det är skönt. 

Idag så fick jag gå till tandläkaren. Det var läskigt. Jag gillar inte att gå dit alls. Det är läskigt med folk som pillar en i munen. Men jag kom dit och träffade min nya tandläkare och han var jättesnäll och söt. Kanske kan man lära sig att gilla tanläkaren ändå...

Jag har emellanåt suttit och tecknat lite, eller jag har ritat lite designer. Och om ni undrar varför jag inte har ritat ögon och mun och näsa. Det är kläderna som är fokus och inte teckningen så ni får helt enkelt kolla på kläderna och inte så mycket på helheten.



 

Jag åker till Läsö idag så ni får se lite bilder därifrån när jag kommer hem eller när jag är där beroende på om jag hittar nätverk.


En bild säger mer än tusen ord

Men jag skriver lite iallafall. Idag så gick jag upp tidigt för jag skulle åka hem ifrån Frida som började skolan. Så jag fick ta en buss och sen tåg till Göteborg där jag fick sitta i 2 timmar innan jag kunde åka tillbaka till Kållered och köpa typ. Men det var en dum ide för de hade inte de tygerna jag ville ha. Så jag åkte hem.

Men jag tog lite bilder i min väntan:



Jag köpte en Kaffe latte och den söta killen i kassan ritade en smilies på min kaffemugg!



Jag fick en liten kompis att prata med medans jag satt och väntade på att klockan skulle slå 10.



Jag tycker Klaras hus ser ganska mysigt ut...







Så det blev en lite misslyckad dag men ganska skön ändå. Jag har spenderat halva dagen med att sitta på en pendel eller en buss...


Veckans Babe V. 34

BJÖRN GUSTAFSSON!!!

Kort fakta:

Namn: 
Lars Björn Gustafsson 
Ålder: 24 (19 februari 1986)
Född: Romelanda i Sverige
Känd som: Komiker här i Sverige. Han har även en liten roll i Kenny Begins och Beck. Han blev känd när han blev ansvarig för mellanakten i melodifestivalen 2008
Kommande: Han dyker upp lite då och då i olika komedi shower som parlamentet
Kul fakta: Han blev framröstat som sveriges roligaste komiker. Han spelade fejk pianist i Salems melodifestival final nummer.



Björn Gustafsson ♥

Åka ring och kneeboard i vågor gör ont

Här kommer som lovat bilder ifrån när jag och mina vänner åkte ring dagen efter min födelsedag och några dagar innan då jag och Frida åkte:













Woho!!!!


Dreams are only for the night

Nu ska jag prata om sova. Det heter sleep på engelska och schlaf på tyska... Jag vet inte varför jag skrev det men det var kul!

Man kan inte somna natten efter att man sovit till halv 3 på dagen. Det märkte jag igår. Ett annat tips! Drick inte kaffe uppe på det efter kl. 6 om du ska upp tidigt nästa dag!

Varför skriver jag nu detta??? Jo för att det är tredje natten i rad som jag inte kunnat somna i tid. Och i natt somnade jag 5... Och självklart skulle jag upp kl. 7 för att jobba. Eller jag skulle laga spinakern som pappa gjorde sönder på en kappsegling. Jag är ju den ända som kan laga detta så jag fick dra på mig ansvaret att åka och lappa ihop det.

Men jag åkte inte idag... Jag var för trött efter bara 3 timmars sömn. Då kanske jag skulle ha sytt mig i fingret och det gör nog ont.

Imorgon ska jag jobba! Hoppas jag kan få sova lungt i natt.

(Jag letar efter kameran som jag hade på min födelsedag och dagen efter men jag har inte hittat den ännu)


veckans babe V. 33

ALEX MERAZ!!!

Kort fakta:

Namn: Alex Meraz
Ålder: 25 (10 Januari 1985)
Född: Mesa i Usa Arizona
Känd som: Spelar Paul (en varg) i New moon och Eclipse. Hans första film debut var i filmen The new world som Core Warrior. Däremellan har ham spelat småroller i Two spirits, one journey, Dancing with spirit och american experience. 
Kommande: Själklart är han med i sista filmerna av twilight saga Breaking dawn. Men skådespelar jobb ser det inte ut att bli förrän om ett tag.
Kul fakta: Han är en duktig dansare också och det gör han i dancing with spirit. Han har en son som heter Somak. Jag tycker det låter som ett namn på ett tobak märke...



Alex Meraz ♥


01.06, en tid då Embla tänker

Nu ligger jag här och har tråkigt... Klockan är sent och jag borde sova men jag kan helt enkelt inte. Det kan vara för att jag just såg en stor svart spindel i mitt rum. Jag såg den bara snabbt så det kan ha varait en inbillning. Fast är man rädd för spindlar så kan man ju inbilla sig attde springer på golven och bara väntar på att man ska sätta ner en fot ifrån sängen, då springer de fram och biter en i foten och man kan inte skaka av sig de heller! Den sitter fast!!! Nu kommer jag verkligen inte att kunna somna när jag kom på denna hemska skräck senario! Tusan...

Hallå iPhone!!!

Jag vill bara säga tack till ni som firade min födelsedag med mej igår. Så tack till Frida, Cindy, Sofia och lina. Ja och min syster såklart. Jag bloggar ifrån min födelsedags present och det är lite svårt men det funkar. Jag får öva helt enkelt. Jag vet inte hur jag ska kunna lägga upp bilder så det får ni se imorgon troligtvis.

Semester bilder!

Jag har varit borta ett tag men jag har haft kul och här kan ni få se bilderna ifrån segelsemestern:





     



 



 







          








Tack Mamma, Pappa, Olivia, singo, Cindy, Bengt, Lisbeth, John, Julia, Dixie, Ebba, Sebastian, Jörgen och Maria för en underbar sommar!

veckans babe V. 31 och 32

Det får bli en specialare idag:

Veckans babe vecka 31:

Nick Jonas i bandes Jonas Brothers. Han är 92:a (altså fyller han 18 iår den 16 september). Han spelar massa instrumant inklusive klockspel.



Veckans Babe vecka 32:

Jackson Rathbone är skådespelare och spelar Jasper Hale i Twilight filmerna. Han är 26 år den 21 december. Han är inta bara skådespelare utan musiker också.



Jackson & Nick ♥


RSS 2.0