Alvin och gänget 2 (svenskt tal) = kul för mej och Frida

Nu sitter jag hemma igen, efter en mycket trevlig helg hos Frida.

Men innan jag åkte hem så såg jag Frida och Ella på Alvin och gänget 2 med svenskt tal. Jag och Frida skratta åt saker som ingen annan skrattade åt!

Hemresan var tråkig! Eftersom min Ipod inte funkade (men jag fixade den när jag kom hem) så blev det en lååååång och tyst resa.
 Det var en som satt och sov mitt emot mej och när han vaknade så såg han vart han va och så svor han för sig själv, han skulle av vid Hede men var nu vid Liseberg. Hahahaha hallåååå skadeglädje!
 Bussen var tråkig och luktade blöt får...

När jag kom hem så blev jag välkommen av Singo. Han kom och nosade mej i skrevet (som vanligt) och sov vi mina fötter när vi åt middag som var någon köttbit och potatisgratäng.

Imorgon kommer veckans babe upp och han är någon som de flesta tycker är snygg! Kan ni gissa vem? (Inte du Frida för du vet!)


Robinson Hans!

WOHO!!! Jimmy krossades i finalen!!!

Vinare Hans!!! Jag hejade ju på Mats men Hans var ju klart bäst av Jimmy och Hans...


Visst målar jag bra i Paint?

Jag sitter hos Frida och dampar på hennes tangentbord... Jag trycker på Caps Lock varenda gång jag ska trycka på A...
 Iallafall. Idag så har jag och Frida bakat, gått till Tempo där jag såg Strutsen och hennes bror hehe! Och jag har tittat på Shane Dawson som Frida håller på att knarka, jag tycker han var bra och rolig så jag kommer nog att kolla in mer av hans vloggar.

Frida tar väldigt lång tid på sig när hon ska gå på toa (särskillt när hon tar med sig gameboy:et)... Sitter och väntar på att vi ska titta på polarexpressen och äta upp våran marabou digestive choklad kaka.

Fast nu ska vi inte äta chokladen, så jag ändrar till mycket gott och underbart Lygnen vatten!!! Love it! 


Basic safety!

Här kommer lite kuliga bilder ifrån Basic Safety kursen som MBi (vi), FST (fiskarna) och MST (maskinsnubbarna) var tvungna att gå på innan vi åker ut på praktik och på Gunilla. 
 Kursen innehåller 3 delar brand, överlevnad och första hjälpen. Personligen tyckte jag att branden var värst eftersom vi då var tvungna att gå in i mörka rum, och jag var då den ända som fick en ficklampa med mej in i rummen + att jag fick "SnyggDaniel" (en av brandmännen) med mej in i klaustrofobirummet.
 Överlevnad var roligast då vi fick bada i -4 gradigt vatten, och vi var tvungna att hacka upp isen för att kunna bada.
 Första hjälpen var nästan bara teori, men mycket viktigt. Nu vet jag hur man ska göra om man ser en medvetslös person och det kan ju komma bra till pass om ingen annan vet de som är runt om kring. Så får ni en hjärtatack så kan jag springa fram och hjälpa till.

Här kommer lite bilder och filmer ifrån denna roliga men läskiga vecka:Här är ett klipp på vadvi har gjort de senaste dagarna, vi har gjort precis allt förutom att åka båtarna och att stänga av de där sprutande kranarna. Men de kommer vi att göra senare när det inte är is på vattnet. I slutet ser man även min skola.

Överlevnad:


Josefin och några andra galningar hoppade i vattnet utan dräkter...

Skjuta nödraketer och titta på när livbojar blåser upp sig var också en höjdpunkt...
Livräddning:Vi sov mäst... och fick såklart prova på hjärtlungräddning (HRL) och ha krage.

Brand:Oj vad snygg jag är i brandklädena... Hahahahaha!!!Albin och Cindy var ju mycket snyggare.

Man skulle stoppa fingret i örat och sedan dra neråt mot spännet och på så sätt knäppa upp hjälmen.

Såhär kul har jag haft det under de senaste dagarna. Det har varit mycket jobbigt och krävande, särskillt ifrån men som är mörkrädd så var branden något av det värsta jag gjort i hela mitt liv. Men jag klarade de och behöver inte göra om detta mer. JIPPI!!!


Veckans babe V.4

Här kommer veckans babe. Det blir inte så mycket fakta eftersom jag inte orkar lägga in de för att jag är sjuk...

MARC PICKERING!!!

Kort fakta:

Namn: Marc Pickering

Ålder: 24 (5 juni 1985)

Född: Hull Yorkshire i Storbritanien

Känd som: Killen i Sleepy Hollow och en roll i Calendar Girls

Kommande: Ingen aning...

Kul fakta: Han hadde en parodi webbshow innan han blev känd. Och det var då som han blev upptäckt av Tim Burton.Marc i sleepy hollow

Marc Pickering ♥


Bada bada bada!!!

Igår hoppade jag i vattnet, men med en överlevnadsdräkt såklart. Men vissa hoppade i utan också. Jag tittade på och tog kort och filmade (dessa kommer upp efter hela kursen). Det var ju is på vattnet så vi fick hoppa i och hacka sönder eller trucka sönder isen. Ibland var det stora isflak och dom kunde man stå på och så sjönk dom. Det var hur svårt som hälst att simma med dräkten eftersom den flöt och var en massa luft i + att min dräkt läckte och jag blev blöt under. Men det var superkul iallafall. På måndag så ska vi bada igen fast med en annan dräkt...

Idag kommer familjen Gustavsson hit och äter middag och tittar på huset. De kommer att bli mycket trevligt. Jag har inte städat mitt rum så bra (säg inget till mamma och pappa) men jag har iallafall bäddat sängen och plockat bort saker på golvet. Men vi är ju inte därute iallafall så det gör nog inte så mycket.

Jag kan bjuda på en bild av oss när vi badar, bara för att jag är så snäll...Ni kan ju försöka hitta mej (klicka på bilden för att den ska bli stor)


Mun mot mun metoden med Arne med stor mun

Idag så var det ju avslutning på kursdelen livräddning för oss i grupp Barbord!
 Så det blev ett prov som inte var så svårt, men jag tror jag missade första frågan... Jaja, kan inte göra något åt de nu iallafall. 
 
Vi fick öva på att göra hjärtlungräddning (HRL) och använda en såndär elektrisk sak som skjuter igång hjärtat. Det var kul men min docka (som jag döpte till Arne) hade en jättestor mun! Den hade typ spruckit i mungiporna så den var typ 15 cm lång!!! Så jag fick ju inte in nog med luft för att det kom ju tillbaka ut igen genom mungiporna som jag inte nått med mina läppar. Fick nog till de 2 eller 3 gånger men inte mer.

Imorgon så ska jag bada och det ser jag absolut inte fram emot!

Jag vill även passa på att grattulera Lina idag! Hon blir 16 år den lilla tjejen!!! Jag har känt henne ända sedan jag var 4 år och hon 3 år så vi har haft mycket roliga år och minnen!!!Lina och jag på balen. (bild ifrån Linas facebook)

GRATTIS!!! ♥

En pekpinne genom halsen är ju alltid mysigt...

Jag har sett en massa skumma och läskiga och äckliga bilder på sår idag. Allt ifrån en pekpinne genom halsen till avskurna och krossade blodiga fingrar!
 Om ni någon gång ska gå Basic Safety kursen så varnar jag er för att det är mycket äckligt och påfrestande!


Idag har vi haft teori, lite teori och ännu mer teori och till och med mer teori än de! Jaoopp Du tänker rätt! TRÅKIGT! Men ärligt talat så lär jag mej en massa som jag inte äns har tänkte på. Jag vet nu tillexempel hur man ska livrädda någon, hur man ska aggera när det brinner, vad man ska göra om man ramlar i 0 gradit vatten för att på bästa möjliga sätt överleva. Och detta är saker som jag personligen tycker är JÄTTEVIKTIGT!

Idag kl. halv 7 så ska jag äntligen börja måla igen!!! Min syster kom hem igår och sa att hennes lärare hade målarkurser på Hönö. Och jag ringde direkt, och fick en plats idag. WOHO!!! Så om 2 timmar (tror jag om jag räknat rätt) så kommer jag att sitta med en pensel igen.

Jag tog bilder på de som badade idag men jag kan inte lägga in dom eftersom jag inte hittar sladden... Mycket synd. Men jag tänkte att i slutet på Basic Safety kursen så lägger jag in alla bilder jag tagit under de senaste dagarna. Låter de bra???
 Så med andra ord så blir de på onsdag nästa vecka.

Basic safety vecka!

Sähär ser mina dagar ut framöver:

Måndag (igår) - Första basic safety dagen, teori om brand.

Tisdag (idag) - Forts. teori om brand, testa rökdykarmask + syrebehållare och hjälm med komunikation

Onsdag - Teori om livräddning och första hjälpen + övningar till detta

Torsdag - Teori om livräddning och första hjälpen + övningar till detta igen

Fredag - Teori om överlevnad

Lördag - Björn, Rosmarie, Joakim och Nicklas Gustavsson kommer på middag.

Söndag - Avatar 3D med Cindy!

Måndag - BADA!!!! i överlevnadsdräkter och livflotte övningar mm.

Tisdag - Brandövningar som rökdyka, sitta i kontainer och släcka en explosion och massa andra farliga saker.

Onsdag - Samma som Tisdag... och slutligt brandtest med en rad med hinder (mer om de på onsdag nästa vecka)


Jag är mäst rädd för rökdykningen eftersom det är så mörkt inne i rummet då och kommer då antagligen att få panik och springa ut ur rummet fast man inte får de...

Här är lite bilder på hur det kommer att se ut men jag kommer att lägga in bilder på oss också:NERVÖS!!!!!


Veckans babe V.3

Veckans babe är!!! (trummvirvell)

JOEL MCHALE!!!

Kort fakta:

Namn:
Joel Edward McHale

Ålder: 38 (20 November 1971)

Född: Rom i Italien

Känd som: Har en talkshow som heter The Soup, spelar bankman i spiderman 2, har rösten till Elliot i Bog och Elliot 2, FBI agent Robert Herndon i The informant!, Jeff Winger i tv serien Community och lite andra småråller i Tv serier.

Kommande: Inget för tillfället...

Kul fakta: Han har 2 söner och hans show visas mycket på E!.

Joel McHale ♥

Jag fattar inte vart jag sett honom.... någon som kan hjälpa till och minnas kanske???


dialog dag med en gnutta kyckling

Idag har inte hänt så mycket. Jag ville åka till IKEA men det ville inte mina föräldar, fast vi ska åka dit imorgon! WOHO! I love IKEA!

Iallafall som det står som rubrik att jag ska ha en dialog här, och här kommer den:

Mamma: Olivia, nu har du ätit kyckling i 3 dagar!
Olivia: jag vet, men de är gott.
Mamma: Du börjar få lite fjun på din hud.
Jag: *kyckling ljud*
Alla: Hahahahaha!!!
Pappa: Jag såg att Singo tittade på dej och slickade sig runt munnen!
Alla (igen): HAHHAHAHAHAHA!!!!

Annas så hände det inte så mycket idag. Jag har tittat på Animal Planet (som vanligt) och självklart så går jag runt med pyamas och en tekopp i handen... Men men. Så går det när man inte orkar gör a något vettigt...

Snart är det Robinson och de ska jag titta på!


Glömde lägga in detta:

Här är något roligt som har hänt under dagarna:

Majken: När jag redovisar så blir jag röd som en tomat!
Cindy: Tänk om man blev till en grönsak...


Såhär stod det i cindys engelska text. Eller det är vad vi trodde att de stod men det var något helt annat:

"Valars spermie väger 36000 kg och kan simma i 30 knop!"

Men det var ju inte alls så de stod! Egentligen var det något med att de var en jämförelse eller nåt sånt haha!
Inte bloggat på 2 dagar!

Hej hooopppp!!!

Har nyss haft prov i biologi! Det var ganska svårt. Vi fick även tillbaka resultaten på fickduggan jag fick 13 av 16 så jag är ganska nöjd...

Anledningen till att ja inte har bloggat på länge är för att jag inte haft någon sladd till datorn och den har inga batterier kvar och för att jag inte orkat och för att jag haft plugg och varit trött. Där har ni alla mina anledningar men förlåt! Jag ska vara mer noga.

Jag fick reda på att på Gunilla (båten) så kommer jag bara att ha internet när jag är i hamnarna så jag uppdaterar då! Jag fick även veta vem jag skulle sova med och vilken vakt jag var med i:

Hytt och vakt: Sofia, Frida och Felicia (i FST)
Vakt: samma som hytt och Cindy, Josefin, Albin, Anna och många fler som jag inte orkar skriva just nu...

Det blir super bra och jag lääääängtar tills vi ska åka! 

Nu ska jag sluta blogga för jag har snart lektion... SES!!! 

Yoga och vimsiga lärare

Igår började jag, Cindy, mamma och Cindys mamma på yoga på Fotö. Vi fick göra en massa jobbiga övningar, jag trodde verkligen inte att det skulle vara SÅ ansträngande. Men det var mycket roligt så jag ska gå varje måndag halv 7.

Först fick vi sitta i skräddarstälning med händer na på knät (handflatorna skulle vara böjda uppåt) och detta skulle vi slappna av av. Sedan skulle vi stäcka ut ryggen och sen skulle vi göra en massa jobbiga benövningar som var hur jobbiga som hälst!!! Och sedan var det dax för stolen 3gr i 30s.

Efter de blev det vila igen och sen var det slut...

Man kände sig mycket duktig eftersåt och lång. Eftersom man stäckt på hela kroppen.

Idag så fick vi reda på att vi skulle få sovmorgon imorgon men nejdå! Den togs snabbt bort bara för att plåga oss! Så imorgon måste jag nu börja 8:20 och första lektionen så ska vi få reda på vilka vakter och vem vi ska sova med i hytterna. Ska bli mycket spännande.

Jag vill bara säga en sak här på bloggen och det är att vissa killar är dumma i huvet!!! Hur kan de vara så elaka!!! Så nu har jag sagt de.

Nu ska jag äta och titta på TV eller plugga vet inte riktigt vad ännu men jag tror att det kommer att bli TV...


Veckans babe V.2

Här kommer då årets 2:a babe!

JESSE MCCATRNEY!!!

Kort fakta:

Namn:
Jesse McCartney

Ålder: 22 (9 April 1987)

Född: New York, USA

Känd som: Sångare främst, rösten till Theodore i Alvin och gänget, rösten till JoJo i Horton hears a Who!, rösten till Terence i Tinker Bell, Han har även varit med i resier som Hannah Montana, Zack och Codys juva hotelliv och Punk'd, Love and Order och Greek. I de 2 sistnämda så spelar han INTE sig själv.
 Han är även sångskrivare som till bla. Leona Lewis.

Kommande: Riley i Beware of Gonzo och Ventus i Kingdom Hearts: Birth by sleep.

Kul fakta: (En låt av honom med lyrics)

Jesse McCartney ♥

Jag lever med en Team Jacob familj!!!

Idag var våran underbara familj och tittade på New moon, eftersom Olivia nu fick se den och jag ville att hon skulle se den första gången med mej + att jag tvingade mamma och pappa att komma med också. Så nu satt jag där och mamma frågar hur många gånger jag sett denna filmen, jag svarar att detta skulle bli min 6:e. Och då skrek de rakt ut i salongen. SJÄTTE!!!???  Du är GALEN!
 Var det en liiite pinsam reaktion eller vadå?

Ialafall mamma och Olivia har bestämt sig för att vara med i Team Jacob utav flera olika anledningar:

- för att han är snyggare.
- för att han är inte velig
- för att vara emot mej
- för att han är snabbare
- för att han är coolare
- och för att han är varg

Pappa valde Team Jessica för att hon var snyggast i filmen...

Så nu lever jag med en massa personer som tycker bätte som Jacob när jag själv är helt emot honom! Och det är bara för att jag läst böckerna, det har ju inte min familj. Och jag personligen tycker mer och mer illa om honom efter varje bok som kommer...

Iallafall. Idag så har jag åtmindstånde sovit ordentligt och imorgon börjar skolan igen! Jag vet inte vad jag tycker om de... Det ska bli både kul och jobbigt. Och jag fattar inte hur vi ska kunna göra Basic Safty när det är i s på vattnet...

Jag har målat idag också. Ni får se dom senare eftersom jag inte orkar dra fram kameran och lägga in dom i pappas dator för mon dator är ute i mitt rum. Så ni får nöja er med denna bild:Den är lite kuslig tycker jag...


Underbar dröm men ingen sömn...

Jag har inte sovit på 2 dagar!!! eller jo jag har sovit i 2 timmar MAX.

I förgårr så satt jag och tänkte på en massa saker. På hur besviken jag var på folk, eller inte alla men många. Och på att jag har gjort så mycket dumt i mitt liv. Jag tänkte på vad jag skulle göra för att gottgöra alla som jag sagt något elakt till eller gjort något dumt mot. Och då slog tanken mej, att alla som jag gjort något sådant mot har varit mot dom jag tycker mäst om.

 Så nu ska jag säga till alla hur mycket de betyder för mej. Och jag vill börja med en hyllning här på min blogg.

Den är till en person som alltid har "tagit emot mej med varma händer", och jag kan berätta ALLT för denna personen. Det finns ingen annan som jag litar på så mycket som denna personen. Denna personen stod upp mot alla som var elaka mot mej och tryckte upp dom mot väggen. Det var gäng i skolan men ingen ville ha med oss så vi skapade ett eget underbart gäng och vi brydde oss inte om vad andra tyckte om oss. Vi lekte med dockor när ingen annan i våran ålder vågade göra de. Vi litade på varandra (och gör fortfarande).

Denna underbara helt fankastiska person är ingen mindre än Frida Liljeberg!!!Tack Frida ♥

 


True Blood

Det behövs bara en bild för att beskriva dagens händelser:Klicka här för att komma till hemsidan som jag använder för att titta på serierna.

(Gå vidare in på TV-Shows och bläddra ner till True Blood, där finns sesong 1 och 2.)


skola på lovet är ju alltid kul

Jaoopp du läser rätt! Jag har varit på skola idag. Men inte vilken skola som helst!!! På inför-övningskör-skola med mamma och pappa.

Så jag gick upp kl. halv 2 och kollade busstider till Göteborg. Och såg att den skulle gå om en och en halv timme. Så det blev frukost som bestod av 2 mackor. Och sedan bar det iväg till Ölskrokstorget för att möta pappa på hanns jobb. Senare kom mamma och vi gick vidare till körskolebyggnaden, med magen full av kakor som jag nyligen snodde på pappas jobb. Hehe!

Självklart var familjen Nilsson tidiga! En halvtimme för att vara exakt. Så mamma och pappa tog lite kaffe och så satte vi oss och väntade på de andra.

När de kom så började lektionen med att hon stod och pratade om sig själv i en timme! Då höll jag på att somna. Men det blev kul när jag skulle kritisera mamma och pappas körning och sedan skulle de avgöra själva hur de körde.

Nu är jag jätte hungrig!!! eftersom jag bara åt 2 mackor vid 2 tiden! Så min mage känns konstig, den är inte van vid att gå hungrig. Men pappa gjorde pizza mackor till mej och dom ska jag snart äta. Sedan är det raka vägen ut till mitt rum för att se på några avsnitt av True Blood.

Lite roliga skyltar jag hittat på nätet: Hahahahahah!!!! NJUT!!!

Tv och te dag,bra för hesa människor

Idag åkte Frida hem. Det är alltid lika tråkigt att vinka av henne... Men hon skulle se på bio idag och så skulle hon börja skolan imorgon så hon kunde ju inte stanna en dag till.
Själv börjar jag på måndag hehe!

Jag har sovit max 4 timmar i natt för att jag har en dum rethosta som väckr mej av kliandet i halsen och då måste jag dricka vatten. Men det tar ju slut snabbt så jag gav upp men att försöka somna om igen, så jag gick upp 8:15. Ingen annan hade gått upp då så jag fick svara i telefonen som ringde, och det var Jörgen...

Det blev läsning, 3 koppar te med massa honung och en kall och skön dusch inna Frida kom in och åt frukost.
 Sen hände det inte så mycket mer än att jag satte mej framför Tv:n och dagdrömde med disneychannel i bakgrunden. Jag kom på en massa nya designer som jag tänkte att jag skulle måla imorgon.

Peter pan gick också på tv idag (inte den tecknade) så den satt jag och pappa och tittade på. Nu ska jag gå och lägga mej för imorgon blir det övningskörkurs i GBG! WOHO!! OJ vad det kommer att gå SUPER!!!


Frida is here!!!!!!!!!

Frida kom hit igår!

Så vi hämtade henne på hönöpinan och då hade hon med sej sin lilla väska. Fast denna gången var det en ny! En randig en! Mycket fin.

Vi sjön lite We Sing och spelade super mario Bros på Wii och hon var asigt bra! Jag dog hela tiden!

Sedan var det film i min lilla stuga och där tittade vi på torkel i Knipa!!!! Cp film dedär asså. Men vi fick oss ett gott skratt innan vi somnade vid 2 tiden.

Idag så vaknade vi av att farmor ringde på min mobil:

Jag: Hallå??!!
Farmor: HEEEJ! Väckte jag dej?
Jag: Ja...
Farmor: Oj förlåt! jag tänkte att du skulle vara vaken nu när klockan är halv 12...
Jag: men det är jag inte...
Farmor: Är du ensam hemma?
Jag: Vet inte...
Farmor: Hur är vädret då?
Jag: Vet inte...
Farmor: När gick ni och la er igår?
Jag: Vet inte...

Och så vidare...
Hon fick nog ut VÄLDIGT mycket av mej. Men så är det om man väcker en som just vaknat upp ur en underbar dröm!

Så jag ock Frida gick upp och tittade på TV. MTV och Z:a TV bla. Där man kunde skicka in sitt man så skulle man få reda på årets kärlek skulle heta. Alla namn var jätte konsiga! Och det var typ bara tjejer som skickade in.
 Frida duscha och jag tittade på svampbob. Och sedan spelade vi Mario Bros lite till. tills vi gick ut i kylan (-8) för att köpa choklad, det blev mer än det... Kakor, 2 godispåsar och keksstänger närmare bestämt. Så snart så ska vi gå ut och tjocka oss!

Har det bäst!!!  «---


Veckans babe V.1

Här kommer årets första veckans babe!!!

BOO BOO STEWART!!!

Kort fakta:

Namn:
Nils Allen Stewart Jr.
Smeknamn: Boo Boo
Ålder: 15
Född: 21 januari (1994) i Beverly Hills i USA
Känd för: Seth Clearwater i Twilight Saga, Jake Wincott i Dark games, Cary i American Cowslip, och en massa småroller... 
Kommande: Seth Clearwater i Eclipse, Ben i Logan och Peabo i Smitty.
kul fakta:  han är sångare i ett band som heter T-Squad som splittrads 2008, han är även stunt man. han har turnerat med Hannah Montana och Jonas Brothers
Boo Boo Stewart ♥

Vindevall på besök

Idag så var det vakna, städa och sedan kom familjen Vindevall hit.

Vi gick upp till vattentornet och tittade på utsikten, det var mycket mycket mycket kallt!

När vi kom in i värmen så visade vi runt i huset och drack glögg. Sedan var det dax för mat. Jag tyckte inte den var så god. För det var frukt i maten och det tycker jag är fel... Det blir inte gott helt enkelt!

Sedan sjöng vi lite och så tittade vi på film och nu har dom åkt hem.

Det var trevligt med besök, och denna familjen är väldigt snälla.

Vad tycker ni om min nya blogg design??? Jag har inte bestämt vad jag ska ha för bakgrund så om ni har något tipps så kommentera!

 


@#"* schema!!!

Asså du flippar jag ur!!!

Jag skulle ha ett jätte härligt schema efter lovet på måndagar! Men nu har de andrat så jag får SÄMRE än förut! Nu slutar jag ju 17:00 på måndagar istället för 12:20!!! VARFÖR ska de hålla på att ändra hela tiden!!!
+ att jag får en lång håltimma efter maten på måndagar för att spanska eleverna ska ha spanska! NEE!!! Nu vill jag klaga på han som gör schemat i skolan!
Det nya året startar INTE bra!!!

Och inte nog med de!? Så dampade bloggen igår kväll också! Ja du ser bara var konstig den ser ut!

Den helt plötsligt började byta bakgrund varenda gång jag gick in på sidan UTAN att jag gjorde något! Så jag fick logga in och då var j allt förstört så jag fick byta bakgrund till den som jag har nu. COh den är ju inte så fin men de var den första dugliga som jag hittade på kort varsel.

Nu ska jag lugna ner mej och sätta mej och måla lite grann.

Här är några bilder på fyrverkerierna igår:Jag kan ju börja med alla nödraketer som sköts här på Öckerö! Himlen var röd av dom!En nödraket landade på våran tomt. En meter ifrån studsmattan! Det började nästan att brinna i den!!!
Hoppas ni får ett bra år!! Jag själv har mycket att se fram emot!


RSS 2.0