Veckans Babe V.30

Jag såg på en film och hittade denna snubben:

STEWE HOWEY!!!

Kort Fakta:

Namn:
Steve Michael Robert Howey

Ålder: 33 (12 juli 1977)

Född: San antonio i texas USA

Känd som: Är med i skräckkommedin Stan Helsing som jag upptäckte honom i. Han är även med i Psych, The beast, Bride wars, Dead or alive, Supercross och Reba.

Kommande: Inget för tillfället

Kul fakta: Han är gift och har barn. Det ena barnet föddes hemma och heter Wolf Howey.

Steve Howey ♥


Vilse på Bornholm

En guppig och blåsig övergång till Bornholm! Toppen på det var att jag och Cindy nästan gick vilse på den stora danska ön... Men vi hittade rätt tillslut och kom fram lagom till maten som blev fisk. MUMS!Cindy bakom massa gräs, fotograferandes och sittandes på Bornholms kust.Som sagt så blåste det lite... Jag satt och försökte fånga de häftiga vågorna som slog upp mot klipporna.Efter en lååååång vandring runt halva ön... utan mobil och vatten så såg vi masttopparna och blev överlyckliga!

Så efter Bornholm seglade vi läns till en naturhamn utanför Karlstad (tror jag...). Där låg vi iallafall en extra dag så jag och Cindy passade på att träna och åka kneeboard (stavningen är osäker). Det var skit kul! Och Cindy tyckte jag var en naturbegåvning som kom upp på knäna på tredje försöket. Lite stolt är jag över det hehe.Jag står och styr och Singo somnar nästan haha!WOHO!!! Det här svinkul! Ni måste pröva! Fort gick det också efter Cindys lilla motorbåt/karamaran!Jag hittade en svamp på båten och tänkte att det saknades något! Så nu är Svampbob på besök på PrimeX! Hoppas han kan göra några goda krabburgare till oss!

Nu ligger vi i Kalmar och har schoooopppppat lite! Ett par nya skor i min samlig igen. Och självklart är det Converse som hamnar i högen. Men det blev flipp flopps converse...

Jaja! Nu sitter jag för tillfället på McDonalds som ligger precis bredvid båten och imorgon ska jag och Cindy äta frukost på Subway för dte är vi sugna på...

Ha Det BRA!


Semester!!!

Resan har börjat och fint väder är det också! Tänk vilken tur med vädret jag har hela tiden! (peppar peppar)

Jag lämnade Köpenhamn igår. Det är en roligt stad, jag ska åka dit någon mer gång. Vi var på Köpenhamns nöjesfält Tivoli och det var jättefint och super kul! Det finns en karusell som är den värsta jag sett! Det är ett flygplan som åker runt och snurrar och grejer högt uppe i luften! Den åkte jag, Cindy och Olivia. Vi fick stå i en timme och 10 minuter innan vi fick sätta oss i planet berädda på det värsta... Men det är bara roligt.


          

Innan vi var i Köpenhamn så seglade vi till ett ställe som heter Flakfortet som ligger utanför huvudstaden. Där finns det grottor som tillhörde millitären under världskrigen och jag lovar, man kan göra värsta bra skräckfilmen i dom grottorna! Hur läskigt som hälst!

Nu ligger jag i nägon hamn i Skåne! Jag vågar inte beställa glass för jag förstår inte vad de säger... Men det ser ju dumt ut om jag pratar engelska med dom...

Snart kommer Cindy och då är det fest! WOHO!! Nej... Men kanske en film...


Veckans babe v.28

Ja såhär kommer det att bli med veckans babe några veckor fram över... Jag är även nu ute och seglar så jag har inte nätverk varje måndag så jag lägger upp så fort jag får tag på nätverk.

JOHN MAYER!!!

Kort fakta:

Namn: John Clayton Mayer
Ålder: 32 (16 oktober 1977)
Född: Connecticut i USA
Känd som: Singer-songwriter.
Kommande: Ja han kommer väll att komma med nya låtar och nya album. (Hittade ingen fakta om just detta)
Kul fakta: Han är inte bara musiker utan också komidier i USA.

 

John Mayer Shirtless Oh My Lord F*CKIN HOTNESS!! by sweetlilmzmia.

John Mayer ♥

Jag behöver hjälp med killar till veckans babe! Jag har ingen skriven på min lista framöver och behöver hjälp av er! HJÄLP MEJ!

 


Veckans Babe V.27

Hej allihoppa här kommer veckans babe en dag försenad men det är bara roligt!

JAMES FRANCO!!!

Kort fakta:

Namn: James Edward Franco
Ålder: 32 (19 april 1978)
Född: Califonien i USA
Känd som: Han spelar Harry Osborn i Spiderman och Scott Smith i filmen Milk. Pinaple Express är en film han och är känd för att ha varit med i då spelar han Saul Silver. Han har varit med i massa filmer som du kan se om du går in här.
Kommande: Han ska vara med i 5 nya filmer (Eat, Pray Love och Your highness, Howl, In prase of shadows och 127 hours)
Kul fakta: Han är konstnär när han inte spelar in filmer eller producerar dom. Han gick även i media när han var mindre och vill redan då bli regisör eller skådespelare.

James Franco 01 by Pauly Fok.

James Franco


Veckans Babe v.26

Jag vet jag vet! Jag är SEG! Men så går det när man precis har kommit hem ifrån en resa utan sovmorgon i 2 månader...

Men bättre sent än aldrig så här kommer en riktig heting till er alla läsare som fortfarande orkar läsa min knasiga blogg:

DANIEL RADCLIFFE!!!

Kort fakta:

Namn: Daniel Jacob Radcliffe
Ålder: 20 (23 juli 1989)
Född: London i England
Känd som: Ja vem känner inte till den heta men ändå töntiga Harry Potter som spelas av Daniel. Han var även med i December boys som hade premiär 2007. Hans första film var The Tailor of Panama där han spelar Mark Pendel
Kommande: Självklart har han ju den sista Harry Potter filmen premiär snart och den är han ju med i som Harry Potter. Men killen ska vara med i 2 nya filmer. The journey is the destination och All Quiet on the western Front. Dessa filmer har premiär efter att Harry Potter filmerna har släpts.  
Kul fakta: Han har en röst med i The Simpsons som Edmund i ett avsnitt. Han älskar punk-rock musik ochär stolt halvjude.

Daniel Radcliffe by Daniel Radcliffe.

Daniel Radcliffe

RSS 2.0