Veckans Babe V. 13

Denna veckan blir det en mycket trevlig (tror jag) snubbe:

PETER FACINELLI!!!


Kort fakta:


Namn:
Peter Facinelli

Ålder: 36 (26 november 1973)

Född: Queens, New york i USA.

Känd som: Spelar Carlisle Cullen i Twilight saga, Dr. Fitch Cooper i Nurse Jackie, Jimmy i Six feet under och en massa massa mer. Men dessa är de jag känner igen. du får gå in här om du vill veta mer.
Kommande: Eclipse och Breaking Dawn där han spelar Carlisle Cullen.
Kul fakta: Han har en dotter som heter Bella och är lika gammal som min syster (12). Han är halv italienare.Peter Facinelli ♥


sista konstkurs lektionen igår

Ja nu har jag lovat 2 till att jag inte ska sluta måla. Och jag tror jag tänker hålla de löftet. Sista konstkurs dagen var igår och jag kommer att sakna att åka till Olles fröken och måla varannan onsdag. Men jag får komma tillbaka i höst. IA ville även att jag skulle komma på privatkurser till honom. Men de var i Maj och Juni och då är jag ju ute med Gunilla. Så de var ju synd, tyckte både jag och han.

Här är några bilder jag målat på kursen, blev rätt så nöjd med dem (klicka på bilderna för att se dem större):Ljuset var lite konstigt när jag tog bilderna, så färgerna stämmer inte riktigt in med verkligheten men ni får iallafall se på ett ungefär. Vilken tycker ni blev bäst?

Veckans babe v.12

PAUL WESLEY!!!

Kort fakta:

Namn:
Paul Thomas Wasilewski

Ålder: 27 (23 Juli 1982)

Född: New Jersey i USA

Känd som: Stefan Salvatore i Vampire Diaries, Stephen i 24 och massa småroller i flera TV serier som O.C. Han har även spelat Billy i filmen Elswere och Jake Tanner i Killer Movie

Kommande: Vampire Diaries och 24 inspelningar.

Kul fakta: Hans namn är svårt att uttala så han förkortar det till Wesley och hans mellan namn Thomas är ävan hans namn på hans pappa.Paul Wesley ♥


Bottenmålning i Wallhamn!

Idag så har jag målat botten på båten och pollerat sittbrunnen. Det var kul att måla men att puttsa var inte lika kul för det gjorde ont i handlederna efter ett tag. Men jag överlevde och kom hem, åt middag och sedan tittade jag och min familj på Upp. Den är jätterolig men jag fattar inte varför de byter namn på karaktärerna. Kevin till Kenneth bla.SINGO! TAKE A JOB! hahaha!

Dåliga skämt och årets första grillning

Idag blev det god mat! GRILLAT!!!I matbordet:

Pappa: Dåliga skämt är inte sämst...
Jag: HAHAHA!!!
Mamma: Va??? Vadå? Jag fattar inte?
Jag och Pappa: HAHAHAHAHAHAHA!!!!


Olle hittade en mussla på stranden innan idag.

Jag: Jag tror det är en europeisk mussla...
Mamma: Du kan ju fråga om den har ett pass!
Jag och pappa: HAHAHAHAHA!!!
Mamma: HAHA den fattar jag...
Jag och pappa: HAHAHAHAHAHAHA!!!

Vidare diskussion om pass:

Jag: Varför har man pass egentligen?
Pappa: Det har med... vänta detta kommer att bli kul!
Jag och mamma: HAHA! Okej!
Pappa: Det har dethär med schengen...
Jag: HAHA! Nu tappar du poängen!
Mamma: HAHAHAHAHA!!! Det var mycket roligare!

Vi kom vidare in på fiskare:

Pappa: Du kan gifta dej med en rik fiskare.
Jag: Va? är fiskare rika?
Pappa: Ja de har jätte mycket pengar!
Jag: Då blir jag Öckeröfru iställer för Hollywoodfru...
Pappa: Ja då kan du sitta och måla hela dagarna!
Mamma: JAG HAR MÅLAT IDAG!!!Mamma ser ut som en öckeröfru!

Rör på musen!

Pappa: Det är bara att gå in där och röra på musen!

HAHAHA!!! Så kan det gå om pappa vill att mamma ska se något på daton och skärmsläckaren är på.

Nu vet jag vad jag ska kalla Singo!

Jag hade tydligen inte skrivit detta. Men min hund Singo var hos en kennel när vi var i Frankrike. På denna Kennel så finns det bara likadana hundar som Singo (Welsh Springer Spaniel). Denna Kenneln heter Grimmhill's. Jag gick in på deras hemsida och kollade på vad hundarna hette för skoj skull. Och det var då jag såg detta:HUNDEN HETTE TWILIGHT!!!

Här är min hund Singo!

KENT!!!

Kent konsert idag. Kom nyss hem och den var underbar! de 3 bästa låtarna var:

1:Dom Andra
2:Mannen i den vita hatten
3:Vals för satan (Din vän pessimisten)

Här är lite bilder som jag tog med en dålig kamera men det är väll ok:

Kent


Twilight with Cheeseburgers!

Haha något för dej Emma!!!HAHAHAHAAH!!!

veckans babe V.11

Denna veckans babe blir:

LOGAN LERMAN!!!

 

Kort Fakta:

Namn: Logan Wade Lerman

Ålder: 18 (19 januari 1992)

Född: Baverly Hills i USA

Känd som: Spelar Percy Jackson i Percy Jackson & the olympians, Robin Srarrow (sonen) i Number 23, Roy Eberhrdt i Hoot, George Hamilton i My one and only, simon Silverton i Gamer och Bobby McCallister i Jack and Bobby.

Kommande: Inget för tillfället.

Kul fakta: Han har tidigare haft en kanal på Youtube som han delade med kompisen Dean Collins och dessa två har även haft ett band ihop.Logan Lerman ♥


Gokartförare i hög fart!

Ja i helgen har jag och min familj åkt hela vägen ner till Lund. Där träffade vi på en trevlig familj som består av 4 personer: Jörgen, Maria, Ebba och Sebbe! 

Vi körde till en gokart bana. Där fick vi byta om till snygga overaller och stora svamphjälmar. Jätte snyggt. Jag satte mej sedan nervöst i en bil och tryckte ner gasen när jag fick klartecken. Ett långsamt första varv som sedan ökade till en 4:e plats i slutändan! WOHO!!! Det var mycket kul och jag kommer att göra om detta snart hoppas jag.

Middag och trevlig melodifestival och sedan somnade man proppmätt i en säng.

 

Missa inte veckans babe imorgon!

Remember Me

Idag så har det varit en konstig men rolig dag. 
 
Jag var i skolan som vanligt 8:35 och hade mycket grupparbeten med Cindy och ett nytt arbete i engelskan som var att vi skulle göra en film reveiw. Jag valde Twiligt men jag tror jag ska ändra till en annan film.

Efter sista lektionen skyndade vi oss till bussen och han i tid. Headed to Nils Eriksson terminalen! Där gick jag, Cindy och Maria och åt på en kinaresturang på nordstan. Det var gott och Maria fick smaka på friterade-räk-bröd eller vad det heter... Jag sa till Cindy att hon var tvungen att skynda sig lite med att äta upp för att bion skulle böja om 40 min och vi hade inte hämtat ut biljetterna. Detta var tur för när vi skulle hämta biljetterna så upptäckte vi att de var på Biopalatset och inte Bergakungen. Så vi hade en halvtimme på oss att ta oss till Biapalatset och vi kom fram i tid.

Remember Me är en mycket mycket mycket bra film!!! Jag ÄLSKAR den. Jag hade inte så mycket tro på att den skulle vara så bra men den var väldigt sorglig. Alla satt och grät i slutet och maskaran rann ner för kinderna under hela filmen. Den var underbar! Jag kände igen mej i vissa delar, man blev jätteberörd och den hade ett oväntat slut (och läskigt slut var det också för mej och Cindy, vi blev jätte rädda).

Jag tycker ni ska se denna filmen och tänka efter. Den får en att tänka på jätte många saker, och jag kommer inte att kunna somna ikväll, av alla tankar som flyger upp i huvet.     


Veckans babe v.10

Denna veckans babe är en kille som inte så många känner till. Men som är mycket rolig.

SHANE DAWSON!!!

Namn: Shane Dawson

Ålder: 21 (19 juli 1988)
Bor: Hollywood, USA
Känd som: Han är känd på grund av YouTube. Han lägger upp filmer på sin YouTube-sida där han medverkar själv. Ibland är det manusbaserade filmer, ibland bara filmer då han sitter och pratar (vloging).  
Kommande: Han lägger upp en (oftast två) film varje lördag. Men man får hålla utkik, ibland lägger han upp oftare.

Kul fakta: De kläder han använder i sina filmer är hans mammas. Han ligger fyra på den lista som visar vem som har mest prenumeranter på YouTube.Shane Dawson ♥


Embla i Underlandet/underlivet

Denna helgen har varit mycket kul! Jag har träffat Justin Chon (som är veckans babe) och då fick jag en autograf, blev fotograferad och fick en kram av honom. Han luktade jätte gott!!! Jag och Cindy och Emma skulle lura Frida
 Här är en film på när vi fick en kram av Justin, filmad av oss men upplagd av Emma. 

Frida visste inte om att Cindy skulle med så jag skulle säga till Frida att jag kände mej förföljd och så helt plötsligt skulle Cindy springa förbi och sno min mössa. Då skulle vi se vad Frida skulle göra. Vi hoppades på att hon skulle springa efter och slå ner Cindy eller nåt. MEN det blev total fail! Hon bara stod där och efter en stund så kom hon sakta gående emot oss och jag och Cindy bara skrattade. Frida blev mäst irriterad över att Emma inte hade sagt något. HAHA FAIL!

Idag så jag på Alice i Underlandet! Eftersom jag är ett Tim Burton fan så hade jag mycket stora förväntningar, och den var SUPERBRAH!!! Jag älskar den!

 


Prickig-blond-blatte-vampyrko = JAG

Ja, nu har jag och Cindy kommit på vad jag egentligen är... Jag är ganska nöjd med resultatet. Jag menar vem vill inte vara en prickig-blond-blatte-vampyrko? Här är förklaringen:

Prickig = Jag är prickig in my face!
Blond = Ja... det säger sig självt. Jag var nog blond i mitt förra liv.
Blatte = Cindy tycker jag är en blatte... vet intevarför hon tycker de, men så är det.
Vampyrko = Cindy sa att hon var en gris, då sa jag att jag var en ko, då sa hon "var inte du en vampyr nyss?", och på de svarade jag då att jag var en vampyrko...

Där har du förklaringen. Hängde ni med?

Min familj sitter och gör diverse saker. Olle tittar på jätte gammla Lost avsnitt på TV400 och mamma och pappa sitter och pratar och lyssnar på Melodifestival skivan. VI ÄR NÖRDAR! Vi har alla skivor sedan 2002. Och kan nästan sjunga med till alla låtarna. Men men, vi är stolta över det och ingen kan ändra på det.

Titta vad jag hittade för gullig bild på mej och Olle när vi va små:Hahaha titta vad långa ben jag har jämfört med Olle! Och Olle har ju världens snyggaste mössa!

Jag känner att mitt inlägg idag blev väldigt snurrigt... Men eftersom jag är en snurrig person så gör väll detta ingenting eller?

Fysik plugg at Cindys

Ja nu sitter man här och har studiedag. Och eftersom jag är en sån pluggis så sitter jag och pluggar till fysik prov på min lediga tid... Känner att jag har ett underbart liv...

Men det har varit kul iallafall. För jag och Cindy åt på Hönö pinans pizza resturang om man kan kalla det de. Och det var mycket mums. Vi pratade om att Cindy inte tycker om bakelser:

Cindy: Asså jag "kan" ju äta allt.
Jag: Okej...
Cindy: Ja. Jag kan ju äta maskar... Men jag gillar det inte. (Detta sa hon och var helt seriös som om hon har smakat på maskar.)
Jag: HAHAHAHA Du skulle sett din min!!!

Vårat hus kanske ska vara med i en reklam som ska visas på TV i hela världen. Det var pga att någon mäklare tycker att vårat hus är så fint. Är inte de lite coolt???Här är en bild på när jag och Cindy kollade på Avatar. Jag vet.. Jag är seg som lägger upp bildn nu. Men Cindy valde den. Hehe

Klag humör!

Vadå wannabe True blood???Känner att folk har dålig fantasi? Eller hur?

Veckan babe v. 9

Haha jag såg fel Frida i min almenacka. Veckans Babe blir nu JUSTIN CHON eftersom jag ska se honom på lördag. WIHI!!!

Kort fakta:

Namn: Justin Jitae Chon
Ålder: 28 (29 maj 1981)
Född: JeJu-Do i Syd Korea
Känd som: Eric Yorkie i Twilight saga, Peter Wu i Wendy Wu, Hugo Park i Turbo, Joe Chang i Ball's out och i diverse TV serier som O.C. och Just Jordan
Kommande: Han har ju fortfarande kvar några inspelningar med fortsättningen på Twiligt saga nu närmas Eclipse.
Kul fakta: Han imigrerade till USA när han bara var 3 år gammal och han började med skådespel 2005.
Justin Chon ♥

Jag märkte att detta upplägget inte hade lagt upp sig. Hoppas det inte gör någonting att jag lägger upp den på nytt idag... Jag märkte det nämligen nu. Knepigt detdär...

RSS 2.0