skog och regn men varmt på natten!

Jag VEEEET!!! Jag är seg på att lägga upp nya inlägg... Men jag kan skylla ifrån mej denna veckan på att det har varit ett helvete med plugg på både fysik och kemi prov som man inte fattar någonting av...

Men men nu ska jag blogga om vad som hände mej förra veckan (altså förra helgen):

Jag och Cindy är på G med att köpa båt och har åkt och tittat på en massa små söta båtar. Men har inte riktingt hittat det vi sökt... Men vi åkte till Sofia som har sitt hemma i skogen. Det var mysigt förutom att det regnade... Fast det gjorde inte så jättemycket, för jag hittade en lisebergspåse och satte den runt kameran.

   

Tack för en underbart rolig helg!!!

    

Detta var bara några av de roliga personerna som var med.

Iallafall så ska jag försöka skärpa mej när det gäller bloggandet och så. Men det är inte alltid lätt... Men jag kan lägga upp lite korta inlägg utan bilder oftare ifrån mobilen...

HAPPY HALLOWEEN!!!


Veckans babe v.43

THOMAS DEKKER!!!

Kort fakta:

Namn: Thomas Alexander Dekker
Ålder: 22 (28 december 1987)
Född: Las Vegas i USA
Känd som: Han är mest känd för att har spelat John i filmen terminator och Jessie i Terror på elm. street. Men har också medverkat i en roll i House och Heroes (Zach) och gjort 2 album (Psyanotic och Protean).
Kommande: Han ska vara med i 3 filmer till, Kaboom, All about evil och Chromeskull.
Kul fakta: Han är vegan och är halv tysk. När han var liten flyttade han och hans familj runt jättemycket.Thomas Dekker ♥

veckans babe V. 42

Här kommer veckans babe!

MILO VENTIMIGLIA!!!

Kort fakta:

Namn: Milo Ventimiglia
Ålder: 33 (8 juli 1977)
Född: Kalifonien i USA
Känd som: Spelar Peter petreli i Heroes, Loomis Crowely i stay alive, Balboa Jr. i rocky balboa och massa massa filmer.
Kommande: Han ska spela Josh i The Devide.
Kul fakta: Han är vegan och hjälper till för att motverka kriget i Irak.Milo Ventimiglia ♥


Veckans babe V. 43


Båt och skep och hoj!

Hej alla läsare!  Jag är ledsen att jag inte har bloggar men jag och Cindy har haft fullt upp med båtköp. Japp ni läser rätt vi ska köpa en segelbåt.  Nu sitter jag i bilen på väg upp för att titta på båtar. Vi ska titta på en stortriss och en PB 63 och båda kan man sova i! Så vi ska ha det roligt på våran lilla båt.  Jag lägger upp bilder och veckans babe när jag kommer hem. Och så ska jag äta krabba

Spegel på väggen där ser du hur min framtid är?

PLUGG!!! skriker spegeln då!

Det var länge sedan som jag pluggade såhär mycket... Men jag har en teknik nu iallafall. 
 
1: Köp plugg snacks (idag blev det brago bokstavslek)
2: Gör en sats med 4 koppar kaffe
3: Sätta sig bekvämt i köket och breda ut sig över hela bordet med papper och keks.
4: Sätta på spotify
5: Gå in i pluggvärden med musik i öronen.
6: Plugga till kl. 9
7: Nu är jag trött och går och lägger mej...GOD NATT!!!


Krabba N1!

Mamma, Pappa och Olivia åkte ut och "vitjade" våra hummerburar. Där låg ingen hummer men denna håriga sak läg där istället i en av burarna:Den har vi nu kokat och ska ätas upp nägon gång... Den hade håriga ben! Ungefär som en gubbes! HAHA!


Donsö, en liten ö med bowlig som också är liten...

HAHA! Min rubrik är kanske lite konstig... Jaja.

Det var tyvärr sista seglings helgen i helgen. Men vi hade det roligt. Vi "seglade" till Donsö (det blåste inget så vi fick ta motor nästan hela vägen) där vi bowlade i deras lilla mysiga bowlinghall. Det var kul! Jag låg 2:a länge men sen fick mamma massa spärr och tog min 2:a plats. Jag fick åtmindstånde en strike! Blev jätteglad!!!

Här får ni se lite fina bilder:

En trevlig sista båttur med familjen. Nästa helg mastas hon av och senare tas upp på land. det blir då lite svårt att segla med en båt som står på land, utan mast och segel... Så lösningen blir att jag och pappa får sänka sugningen med hjälp av våran nya båt "Think Positive" som är en 505. En segeljolle som är 5 m lång och har spinaker. WOHO!!!

Veckans babe V.41

Här kommer veckans babe en dag försenad... Hehe...

DAVID BOREANAZ!!!

Kort fakta:

Namn: David Boreanaz
Ålder: 41 (16 maj 1969)(känner att vackans babe blir äldre och äldre...)
Född: New York i USA
Känd som: Spelar vampyren Angel i serierna Buffy och Angel.  Och han är Prodicent till serien Bones. Han spelar även Luke i filmen I'm with Lucy.
Kommande: Han ska spela Ed Rusch i filmen the migthy macs som kommer ha releas i år.
Kul fakta: Han är även med i Buffys TV spel. Han är också ett extremt hockey fan och bloggar om sport i både radio och på nätet.David Boreanaz ♥


Huvudvärk, Foto och Robinson!

Såg ni Robinsom??? Det är typ en av de bästa programen som gjorts. Det värsta är att det inte finns någon "Jermo"... Det är lite synd. För då har jag ingen jag verkligen känner att jag hejar på. Men vem vet "Jermo" kanske kommer fram!

Jag har haft extrem huvudvärk. Det är hemskt men jag går på Alvedon och klarar skolan. Igår var jag dock hemma och sov hela dagen. Tillslut tyckte jag att jag skulle göra något bra så jag satte mej och målade. Den är inte färdig men när den är det så lägger jag upp den här.

Idag gick jag och Cindy och fotade. Här ser ni resultaten:

     Hoppas ni har haft en bra vecka för imorgon är det Fredag!!!

Veckans babe V. 40

JOSEPH GORDON LEWITT!!!

Kort fakta:

Namn: Joseph Leonard Gordon Lewitt
Ålder: 29 (17 februari 1981)
Född: LA i Usa.
Känd som: Han spelar Arthur i filmen Inception. Och i 10 things I hate about you, Dark Shadows och massa filmer! 
Kommande: Live with it kommer ut 2011 då ska han spela Adam.
Kul fakta: Han sa att han skulle lägga av för han bara medverkade i dåliga filmer. Men han fick en rad erbjudanden i filmer som han inte kunde tacka nej till.Joseph Gordon Lewitt ♥

Kärlek är för töntar, men jag skulle vilja testa någon gång...

I helgen har jag haft roligt. Jag fick gå upp klockan 6:30 för jag skulle segla. Men det var det värt. Det var en mycket roligt kappsegling som slutade med plats 19 av 40 båtar.

Efter detta åker jag med Janette och Lars till Göteborg där de släppte av mej. För jag skulle vidare till Fjärås och titta på lejonkungen med Frida. Så nu kan ni inte mobba mej för att jag inte har sett lejonkungen. För det har jag nu! Jag gillade 1:an bäst.

Dagen efter (alltså idag) så cyklade jag och Frida till en ruckel där jag fick tag på en livboj! Det var spännande. Golvet var ruttet så det var lite läskigt att gå i huset. Men det gick bra. Ingen dog.

Här får ni lite bilder från helgen:        

    

RSS 2.0