Kroatien resan i pepparkaka!

'
Olivia gjorde cyklop och snorkel! Lägg märke till det flätade bandet till vänster! Bra jobbat Olivia mycket kreativt och snyggt!
Pappa gjorde när han paddlade gummibåten, ståendes! Väldigt fint med orangea tröjan där pappa! Och fina ögon har du också! Mycket fint! I bakgrunden ser ni en av Olivias andra vackra skapelser! Blå grottan har hon djort! väldigt snöig och fin!Mamma gjorde båten som faktiskt gjorde det möjligt att ha en så otrolig semester i det fantastiska landet! Båten är utsmyckad med en lite julig touch! As snygg mamma! Och med boj och allt, lite underligt att man seglar när man sitter fast i en boj, men det är bara roligt!
'
Jag själv gjorde en enorm palm som tog evigheter att göra! Observera de små kokosnötterna och den juliga touchen med lite snö ovanpå. Jag själv blev väldigt nöjd och jag tror om ni ser den i verkligheten (om den inte fallar ihop innan) så blir ni nog ganska imponerade, för den är rätt så stor!Här ser ni våran Kroatien semester i helhet! (Den som ser ut som en död männsiska med två pluttar på rumpan, är mamma som dyker, en annan utav pappas galna ideér!).

Vad säger ni? Tycker ni inte att familjen Nilsson är väldigt duktiga på att göra pepparkaks grejer? Vilken tycker ni är bäst?

Kommentarer
Postat av: Frida

Jag tycker att granen är väldigt fin! (Och allt annat med)

2011-12-05 @ 10:01:43
URL: http://fridaliljeberg.blogg.se/
Postat av: Frida

Hahahahah, åååååh! Jag menar palmen såklart! :D

2011-12-05 @ 20:21:42
URL: http://fridaliljeberg.blogg.se/
Postat av: Hanne

Allt var fint och man minns tillbaka till Kroatioen med bad och segling. Superbra familjen nilsson

2011-12-06 @ 08:31:55

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Slippa-skriva-om-allt rutan?

E-postadress: (detta kan bara jag se)

Din blogg eller hemsida:

Nu är det dax att kommentera:

Trackback
RSS 2.0