Klicka lite här och klicka lite där, simsalabim!

Frida skrev till mej igår på msn an massa saker. Hon tipsade om en app till telefonen som heter "instagram". Jag laddade ner den i hop om att det var något kul. Och det var det! Särskillt om man inte har ett bra fotoprogram på telefonen. Det är ju inte värsta as grymt men det blir fina bilder utav fula bilder.

Jag tryckte lite här och lite där och fick lite fina resultat. Vad tycker ni? Visst ser det kul ut!



Gunilla under en solig resa vid Norge!



Ett armband... ja...



Sofia, Jag, Cindy och Frida på Nordirland sittandes på en kanon. Taget av en Irländare som hete James och var jättesnäll som guidade oss runt om i staden.


Sverige = handboll!

Jag hade stort fel! Fy fan vad grymma dom var i matchen! Och den svettiga Doder var snygg som vanligt!


Övningskör

Japp idag dog jag inte i trafiken. Trots att jag kärde av diket litegrann och så. Men jag tycker ändå att det gick bättre  än jag trodde. Fick till och med in växel 5... utan att jag viste om det. Jag trodde jag hade växel 3 i haha! Ops. men det gick bra ändå. Jag har liite svårt att hålla mej rätt på vägen. Det är svårt att se hur långt åt vänster man kan köra. Och växla utan att titta på växelspaken. Det är svårt.

Men det var kul! Fick till och med parkera utanför huset och så. Så nu kan jag äntligen börja köra lite på riktigt. WOHO!

Nu är det handboll. Hoppas Sverige vinner. Fast jag tror dom förlorar. Kroatien är guldtippade. Hoppas vi har kemparglöd. Då brukar det gå bra. TAGGA SVERIGE UPP MED HÄNDERNA!!!



HAHA jag tycker denna bilden var jätterolig! HAHA!

A trip to Japan

Idag mötte jag Frida i Göteborg. Vi har inte träffats på länge men vi kom inte på något att göra. Så vi kollade upp Världskultur museet. Det var tema Japan. Det lät spännande och det var det. Man fick lära sig lite nya saker och så.

Utställningen var gratis för oss som var under 20 så det var bra. Så vi gick runt där nästan helt ensama. För det var inte så mycket folk. Antagligen för att det inte är ett ställe man brukar åka till.

Jag tycker att det var roligast att se Kimono avdelningen. Det var massa roliga saker där och fina färger och målningar. Sedan var det en annan del som hette något Destination X. Det var om olika delar av världen. Där fick man bla se lite filmer ifrån de rosa bussarnas resor till Afrika. Det såg jätteroligt ut så jag ska nog åka med dom någon gång jag får råd.

Sedan åt vi lunch, det blev buffe och en kokos-annanas-paj till mej och en gränsakssoppa och cheasecake (stavas det så?) till Frida.

Här är lite bilder:

 



Sov gott! Imorgon blir det pluggning av Biologi prov och övningskörning på riktig väg för första gången...

Olivia en modell???

Hej på er!

Idag gick jag bara 2 timmar i skolan så när jag kom hem så försökte jag förstå mej på kameran (igen). Det blev lite färgbilder utomhus och sedan lite svartvitt inne och sen dessutom sminkade jag och tig kort på Olivia. Det blev många bilder men här är några av de bästa:



     



 



Fina bilder på Olivia va? Jag är väldigt nöjd med dom. Särskillt den första!

Nu är det mat!!! Ses!

Är jag en moster eller ett foster?

I matbordet på Nimbus. Samtalsämne "vi kan skaffa barn exakt samtidigt så vi hamnar får förlossning samtidigt i samma rum på BB"...

Cindy: Om jag skulle bli moster nu vad skulle ni säga då?
Frida: HAHA! du kan ju inte äns bli moster...
Cindy: Men...moster, foster sak samma!
Embla, Frida & Sofia: HAHAHAHAHA!!! Foster?
Sofia: Ja du kan ju bli miss-foster...
Alla: HAHAHA!

Det här är en koooorridor

HAHAHAHA!!! Om ni inte har sett Ibis hotell reklam så måste ni se den! HAHA!



Jag vill nog inte bo på det hotellet haha!

Här ett annat klipp på Tysklands nya landshusdjur typ. Den är jättesöt!



Söt va?

Svensk var arg så han sköt ner Acropolis...va?

Idag på mattelektionen så hade jag och Cindy roligare med Kent. vi skrev ner delar av låtar som den andre skulle gissa vilken det var. Tillslut så fick vi ett vackert papper med massa kent texter! Mycket fint. Nu Kent älskare kanske kan lista ut några?



Fint va?

Nu till min konstiga rubrik...

Pappa kom hem och berättade en underlig historia. Jag gillar ju inte Svensk historia men detta var ganska kul!
 Carl den 11 tog tillbaks massa gårdar och gods från adeln. Så det var en snubbe som var adelsman och som blev jättearg på Sverige och Carl. Så han åkte till Wien och fick befäl över en trupp som gick i krig mot Athen. Han var väll lite trött så han råkade skjuta med en kanon mot Acropolis. Då råkade de ha en massa krut i just det rummet som han sköt hål i. Så det sprängdes!
Så tekniskt sett så var det Sverige som har gjort att det ser så ihopfallet ut som det gör idag... HAHA eh... hehe.
 


Så kan det gå.

En kreativ dag

Igår var jag kreativ med min lillasyster Olivia. Vi började måla lite med pastell. Men det blev inte så bra så jag började måla på gitarren som länge har stått och väntat på att bli färdig. Och det är inte så att jag har målat en gitarr. Nej jag har målat PÅ en gitarr.

Jag började med att spreja den vit. Då fick jag hjälp av Frida som också höll i en färgburk. Sedan målade jag med Akryl på gitarren. Detta blev resultatet:





Vad tycks?

Nu vet jag däremot inte vad jag ska göra av den... Men det löser sig nog.


vad gör man inte för sitt gröna lag?

Idag så var det lite misslyckat lyckat kan man väll säga. Jag kände på mej att något skulle hända idag och att det skulle bli problem. Så jag somnade klockan 4 och vaknade 8. Japp 4 timmar men ändå pigg! Iallafall nu...

Jag skulle iallafall till Laserdome med Cindys vänner och några utav mina. Fråga mej inte vilka för jag kommer inte ihåg namnen på dom. Man hälsar ju vänligt och koncenterar sig på att säga rätt namn att man glömer av att faktist lyssna på deras namn. Eller hur?

Så jag tog mej ut på "stora" gatan för att kunna komma till pinan som skulle ta oss virade till laserdome! Det var jättekul! Jag kom på 24 plats som bäst! Men visserligen hände det en olycka.
 Jag råkade springa in i en liten kille med ansikterna först. Så jag började blöda näsblod (för första gången i mitt liv) och han ramlade omkull. Så kan det gå. Jag fick ta mej till start och trycka på hjälpknappen och sitta vid kassan typ med massa papper i näsan. HAHA! Krigsskada eller vadå? Nu tror jag att min näsa är sned... Den är iallafall svullen.



      

När jag kom hem så fick jag GÅ till Öckerö från Hönö för att bussarna här ute suger. Men jag mötte Olivia vid Tai resturangen och köpte mat. Sen fick vi nästan spriga hem så att maten inte skulle kalna. Jag tog friterade räkor och Olivia Satai (tror det stavas så). Nu ska vi se Inception och äta gott. Jippi!

      

Ha en bra lördagsmys kväll!


Yoo-C Här

Tjoo Dudes :D
What up?

5 Brudar sitter här och degar. Vi har precis haft en föreläsning hur man ska undvika att bli stressad.

Regel nr 1)
Framrutan ska vara större än backspegeln! Grubbla inte för mycket utan lagom!

Embla ska snart gå och lägga sig...
Peace out! Lev livet brudar och skaffa inte för många ungar annars kmr jorden gå under den 23 december 2012.


Pepperoni dekoration?

HAHAHAHAHAHA!

Våran klass ska ju åka till USA med Gunilla. Vi har fått kontakt med en klass därifrån som vi har fått varsin mailadress och så. Min amerikan är egentligen tysk. Men jag väljer att skriva på engelska ändå för vi alla vet nog hur dålig jag är på tyska.
 Min och Sofias amerikan är tydligen bästa vänner. Så de har bestämt för att vi ska hitta på något när vi kommer till Charleston.

Dessutom hade nog Sofia skrivit lite konstigt. För de frågade också om hon hängde upp pepperonis som juldekorationer. HAHA! Det var synd att Sofia snabbt skrev tillbaka att hon inte gjorde det. Annars kunde vi lurat dom med att vi gör det i Sverige för att isbjörnarna inte ska äta upp oss...



Matte... fin rubrik

Sitter här på en mattelektion. Vi går igenom saker vi redan har gjort förra terminen så jag sitter och kollar vad vi ska göra nästa lektion istället. De är ju ganska tråkigt att lyssna på saker som man redan kan. Idag går jag länge skolan igen. Och det roligaste på dagen är nog labben sista lektionen i kemi. Hoppas det blir god mat på nimbus för annars kommer jag att gå hungrig resten av den lååååånga skoldagen. Y'=15•(-0.4)e^-0.4x Japp nu får jag nog fokusera...

John Tucker must die VS Meangirls?

Har ni sett John tucker must die? Den var nästan likadan som Meangirls. Men jag tycker ju om den så John Tucker must die var jätterolig!

Den handlar om en tjej som heter Kate som är ny i skolan. Och blir "kompis" med de populäraste tjejerna i skolan. De alla är ihop med en snygg kille som heter John Tucker men de vet inte om att han har flera olika flickvänner.

En dag på gymnastiken får de reda på det och de vill hämnas på John. Så de gör om Kate som får bli den perfekta tjejen som John desperat vill åt! Och planen är att krossa hans hjärta. Problemet är att Kate inte har någon erfarenhet med killa alls! Samtidigt så får Kate ett öga för Tucker 2 Johns bror som inte alls är lika snygg och populär. Men rolig och charmig.

Ja ni kan nästan förutse vad som händer. Men den är sevärd! Hur den, ladda ner den, köp den gör vad ni vill bara ni ser den.


Du hemsöker min blogg med din blekhet!

Mitt lov hamnar inte direkt på top 10 listan av bra lov...

Julen blev inte så glad och trevlig som den ska och brukar vara. Min mormor dog så det blev en dyster helgdag. Vi åt inte så mycket men hann öppna allas paket innan nyheten ringde oss ifrån Norge.

Men jag fick fina saker i julklapp och fick i mej en hel skål med räkor och kräftor för att ingen annan åt. Det är så himla gott att man kan inte bara låta det ligga så jag åt upp allt!

Vidare på nyår så blev jag sjuk och fick ont i magen och mådde dåligt. Så det blev inte heller så kul. Men god mat var det! Hemagjord hjortron glass var bäst!

Sedan så åkte jag, Frida (Moroten), Sofia, Cindy och Oscar till Sälen och åkte skidor. Vi tog tåg och åkte 1:a klass nästa hela vägen! Vi blev lite bortskämmda när vi fick sitta i 2:a klass i några tåg och klagade på utrymmet för benen. När vi väl kom upp så fick vi magsjuka allihopa... toppen över i:t verkligen... Så jag spydde 9 gånger på ena toaletten som fick heta spytoaletten. Den fick jag städa sedan såklart. Men det var roliga stunder ändå!

Oscar är en riktigt fjäskis och fjäskade till sig en gratis korv och en pukla. Plus att han tog en bakelse (dammsugare) på ett kafe för att han trodde att den var gratis... det visar bara på IQ:n i FST haha!



Nu har skolan börjat och läxor börjar redan ramla mer i min väska. Jag måste köpa en ny almenacka. Vilket är synd för jag älskade min förra! Måste se om dom finns kvar annars får jag leta upp en ny älskling. HAHA!

Ha det bäst!

Gissa låten!

Jag kom nyss på en rolig lek vi kan göra!!! Gissa vilken låt som står nedan. Jag har översatt den till Svenska. Vem vet om du svarar rätt kanske du vinner något...

Här kommer låten då:

Jag brukade härska över världen
havet skulle stiga när jag sa orden
Nu på morgonen sover jag ensam
soppa gatorna jag brukade äga

Jag brukade spela tärningarna
känna rädslan i fiendens ögon
Lyssna på när skaran sjunger
Nu när den gamla kungen är död länge leve kungen
En minut höll jag nyckeln
Bredvid var väggarna nära
Och jag upptäckte att mitt slott står
på pelare av sand

Jag hör Jerusalems klockor ringa
Romarnas kavalleri sjunger
Bli min spegel min svärd och sköld
Missionärer i ett främande område
av någon anledning kan jag inte förklara
när du var borta var det aldrig
Aldrig en ärlig värld
och det var när jag brukade härska över världen

Det var en ond och vild vind
Blåste ner dörrar för att släppa in mej
Krossade fönser och trummor hördes
Folk kunde inte tro på vad jag hadde blivit
Revolutionen väntar
på mitt huvud på ett silverfat
Bara en docka i ett ensamt snöre
oh vem skulle vilja var en kung

osv!

Lycka till!!! 

(det kanske inte var så svårt va?) 


RSS 2.0