Jag överlevde Bermudatriangeln!

Jag har bara befunnit mej på Bermuda i två dagar men det är redan ett paradis. Jag har badat två gånger idag och igår vad jag i köket som backis.
Vi tog en fika på en brygga och det blev varmt! Jippi!Konstig min!!!Ett rosa barbiehus! Vi gick och knackade på men ingen svarade...Jag på en korallrevklippa med turkost vatten runt om kring mej!Vi orkade inte gå hem till båten så vi liftade men trodde inte att vi skulle få napp men det fick vi  av en kille med en blå pickup! Det var kul me läskigt!


USA det är verkligen som på film!!!

Jag lovar!

Jag fick träffa min pennpal Tara och henner kompis Rachel. Vi fick en rundtur i Charleston och jag har shoppat jättemycket! 

Här får ni se för er själva:

  

Fem par converse köpta i jobbiga påsar som gjorde jätteont att bära!På Draton Hal, ett mcyket fint hus i Charleston som byggdes av slavar ifrån Afrika. En gul skolbuss!Tara, Rachel Sofia och jag i blåsten på Rainbowroad! Mycket trevliga amerikaner är detta asså! super roliga!

Nu skriver jag inte mera om USA för jag tänkte lägga upp bilder ifrån Bermuda nu så och internet är ganska trögt här så det tar lite tid...

 

Sticky fingers

Jag sitter och äter hamburgare på en känd resturang kallad sticky fingers. Förra presidenten har suttit här och ätit detta också. Det är lite coolt. Jag träffade min brevänn Tara idag! Super kul! Vi fick reda på att Reese withspoon bor här! Nice va?!

Dominikanska Republiken

En bild säger mer än tuusen ord:Frida i masten ute på råt!Inne i stan vr det soligt och nästan för varmt!

Vi fick se hoppande knölvalar på valsafarit! Awesome!!!Ja...Jag fick en hel fisk och friterade platanos som är friterade bananer typ...BADA!!!

5 skor och massa skoj

Hej hopp!!! Sitter här i USA på en mall som säljer outlet av massa märkes kläder! Så jag har köpt 5 converse till priset av 2 plus en tröja! Så jag är lite lätt lycklig nu! Och så köpte jag en tröja för halva priset på Ralph lauren. Jag har internet ombord så när jag kommer tillbaka så ska jag lägga upp lite bilder! Ha det bra!!!

RSS 2.0