Lika bra att säga som det är

Det verkar som om nästan alla vet vad jag har för sjukdom så jag kan ju lika gärna berätta det för alla.
Jag har fått körtelfeber. Det är ett herpesvirus som sprids via saliv och kroppskontakt. Man får feber och halsont samt blir mycket trött, får svullnader vid ögon armhåla och hals.
Det värsta är att denna sjukdomen pågår i ca. 3 veckor! Så man missar jättemycket i skolan! Jag försöker iallafall gå så mycket jag kan men man blir väldigt trött snabbt.

Då var man sjuk igen då...

Nej nu orkar jag inte mer... Vad är det för skit jag har nu? Någon som vet någon sjukdom där man hostar så mycket att man spyr upp slem? Jag vet iallafall ingen sådan. Därför döper jag denna sjukdom till mucuslucius bara så ni vet. Ses när jag blir botad!


Såhär kan en Emblas lov se ut

Mitt lov har gått lite fram och tillbaka på något sätt. Jag trodde inte mina planer skulle ske då hela veckan började med troligtvis halsfluss och då en sängliggande liten hostande Embla. Som tur var blev jag tillräckligt frisk för att ändå ta mej till Fjärås och hälsa på Lina och Frida. Hos Lina hade vi det bara mys och pratade lite om saker vi hade missat och om gamla minnen.
Efter en natts sömn på en tunn madrass åkte jag vidare in i skogen till skogen för att träffa en annan mulle. Frida och jag hade sedan vårat efterlängtade Harry Potter maraton som vi pratat om sedan vi var små skogsvarelser! Vi började med att se alla filmer innan Voldermort återuppstår med en massa godis för min del (som Frida ändå åt mycket av fast hon inte skulle haha) och diverse dricka. Sedan tog vi en tupplur till ungefär 11 på "morgonen" då vi fortsatte att se på filmerna vi hade kvar med dipp och morötter. Mycket skratt blev det i slutet när vi fick i oss våra energidrickor vilket gjorde att vi hade mycket roligt. Nästa maraton får bli något liknade, kanske star wars?
När jag åkte hem var bara en Singo och en Olivia hemma och hälsade mej välkommen hem. Senare kom Alexander och allt vi gjorde var att...  okej... vi gjorde verkligen INGENTING! Men det var skönt att bara slappa och göra ingenting förutom att gå ut med Singo. Det behövde jag. Ändå är jag återigen sjuk och har ont i magen och feber, börjar bli lite trött på att vara sjuk nu.

Alla hjärtans dag

Eftersom jag varit sjuk och inte vetat när jag skulle bli frisk och att jag ändå är lite halvt emot denna dagen så blev min och Alexanders alla hjärnas dag inte så märkvärdig.
Vi bakade browie men det bliv en flopp, dom blev inte alls god fast fina blev dom! Vi såg också på Hannah Montana the movie ute hos mej och åt en god middag som pappa lagat.
Tidigare under dagen egnade jag mej åt att bygga på mitt projektarbetshus, det var svårare än jag trodde men den det går framot om man är väldigt noga!

Imorgon börjar lovet!

Min genaliska onda plan ser ut såhär:
Måndag: Åker jag in till stan och träffar Sofia, där ska vi köpa material till mitt hus jag ska bygga till mitt projektarbete. Sen har jag och Alexander 3 månader så han kommer troligtvis hem till mej för att mysa.
Tisdag: Alla hjärtans dag, jag vet inte vad jag och Alexander planerat men det blir nog film och godis som vanligt...
Onsdag: Jag drar iväg till åkern i Frjärås och träffar Lina! Det var ett tag sen och hon är ju min barndomskompis så vi har massa roliga minnen ihop.
Torsdag-Lördag: Jag drar ut till Frida och påbörjar vårat maraton i som kommer pågå under dessa tre dagar. Jag kommer dö.
Söndag: Alexander kommer hem till mej och så ska vi väll hitta på något kul med Olivia och ev. en av hennes kompisar.
Sen var det slut!En uppfriskande tur

Syrran åkte tidigt i morse till Trysil. Utan att säga hejdå till mej men vi får hoppas på att hon inte skadar sig... förra gången gick ju inte så bra. När jag vaknade i morse kände jag mej mycket bättre så jag, mamma och pappa tog med oss Singo och gav oss ut på en liten tur ner till båtarna och pussade lite på dem. Vädret är verkligen på våran sida och solen strålade och det var till och med varmt ute!

Nilsson epidemi

Hela familjen (förutom mamma men hon blir nog ett offer snart) ligger hemma i sängen och hostar, snyter sig och kan knapt äta. Epidemin har även drabbat mej och nu sitter jag här ute i mitt lilla hus och tänker på att jag missar matte provet senare idag... Om jag inte blir frisk tills imorgon (vilket jag inte tror kommer att hända) så missar jag även min presentation om barnprogram förr. Varför ska jag bli sjuk just denna veckan?!
Nu ska jag se på film och halvsova, senare idag ska jag försöka skriva lite på mina arbeten, vi får se om jag orkar.

Jag vill bli rik och vara i värmen

Jag får försöka börja med mitt nyårs löfte snart, att bli rik. Då ska jag köpa mej en fin båt och åka ner mot värmen och bara segla hela dagarna och bara strunta i allt hemma i Sverige. Är ni snälla kanske ni får följa med!

Min helg började med att jag träffade Frida inne i stan där vi pratade om roliga saker i flera timmar med varsin lasange som publik. Vi år förresten på ett ställe som heter Kopps. Gå dit om ni vill, det var bra! (Frida har tagit bilden ovan).
Sen åkte jag till Alexander med bussen som skulle ta mej till skogen! Jag blev lite nerrvös där ett tag. Men jag hade sällskap utav en rolig full tjej i 25 års åldern som pratade en massa med mej. Jag har ju alltid den "turen"/"oturen" att träffa knasiga folk på bussar. Undrar varför? Hon ville iallafall att jag skulle följa med henne på en fest som skulle vara någonstans. Nej tack, jag ska göra annat... Hon var iallafall trevlig och rolig! Bra sällskap!
På lördags morgon väckte Alexander mej med dålig musik som vanligt och vi gick upp och tog oss till mässan där vi träffade familjen och kollade på båtar. Jag köpte en tröja och en tamp. Sen åkte vi hem och åt tacos och kollade på melodifestivalen! Som vanligt är min familj galen när det gäller denna musiktävling och dte är alltid lika kul. Särskillt när jag och pappa fortfarande skrattade åt saker vi hört tidigare på radion... DET VAR JU KUL!!!

Haha! Tydligen var det svårt...

...eller så var det ingen som vågade kommentera.
Men svaret ska bli i <3 u såhär:

9x-7i > 3(3x-7u)
Mulitiplicera in 3 i parantesen:
9x-7i > 9x-21u
Subtrahera bort 9x i båda leden (glöm inte byta håll på >):
-7i < -21u
Dividera med -7:
i <3 u

Vi löser gåtor på matten?

Förenkla:
9x - 7i > 3(3x-7u)

Då i är en variabel.

Den är inte så svår! Så försök nu allihopa! Skriv erat svar i en kommentar! Det ska bli ett medelande.

Känslan man får efter man gjort något bra mot sig själv

Alexander är bra, han får mej att göra saker jag aldrig skulle gjort av egen vilja. Med "saker" menar jag såklart träna, och med "träna" menar jag såklart springa och styrketräning. Med "styrketräning" menar jag ett par armhävningar och X antal situps samt lite slag på syrrans nya boxningskudde.
Tack Alexander! Nu mår jag bra och känner mej duktig som gjort något bra med min kropp. Tänkte kanske börja med detta nu.... hahahahahahaha! Jo lycka till Embla! Det kommer du ju göra...
Sofia var nyligen i Thailand och när hon kom hem så hade hon köpt två presenter till mej! Jättesnällt! Jag blev väldigt glad. Det var två tröjor en ifrån Starbucks och en med en röd M&M på och så står det "The Redolution is now! Vote red!":

RSS 2.0