filosofi Håltimman!

Medans katten är borta dansar råttorna på bordet! Isåfall är jag en råtta?

Jaja... dom kan vara ganska söta djur om man verkligen tittar noga på dom. Sen tänker man på hur många sjukdommar och äckliga grejer de kan bära med sig och vipps är de inte så söta längre. Då är ju all den tid man spenderat på att tycka råttorna varit gulliga bortkastad...En annan sak jag tänkt mycket på på sista tiden är varför man har specifika religioner och de som inte är religioner är sekter... Vad är det som säger att en sekt är en sekt och en religion är en religion? Om jag väljer att tro på aliens är det en sekt eller en religion då? Lite knepigt det där, för ingen vill nog egentligen vara en sekt för det har ju lite utav ett dåligt rykte om sig.

Värt att tänka på en sånhär solig torsdag eftermiddag.


Kommentarer
Postat av: Frida

Råttor är gulliga jämt!Men det med religion: Alla kan startade en religion och säga att det är en nyreligiös rörelse. Och en sekt är ju mer en grupp människor som tror på någon ideologi och har en ledare.

Så din alien-religion kan du ju skapa (eller så konverterar du till scientologin) (;

2012-01-26 @ 17:18:07
URL: http://fridaliljeberg.blogg.se/
Postat av: Frida

Eller vatten blir till cocoa cola. Mycket coolare och mer i vår tid.SV: Läkare utan gränser är en organisation som får pengar från donationer från företag och privatpersoner. Men pengarna hjälper de utsatta människor. Tex vid jordbävningen i Haiti. (:

2012-01-26 @ 22:10:44
URL: http://fridaliljeberg.blogg.se/

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Slippa-skriva-om-allt rutan?

E-postadress: (detta kan bara jag se)

Din blogg eller hemsida:

Nu är det dax att kommentera:

Trackback
RSS 2.0