Veckans Babe (v. 49)

Tjoo folket!!!

(förlåt för mina stavfel men jag orkar inte skriva "fint" och "noga")

Här kommer ialafall veckans Babe:

KIOWA GORDON!!!

Lite fakta:

Namn: Kiowa Gordon
Ålder: 19 (1990)
Bor: Arizona (USA)
Känd som: Spelar Embry Call i The Twilight Saga.
Kommande: Ska spela i de kommande Twilight filmerna (Eclipse och Breaking Dawn), Into the Darkness (Brad) och Murder of Dummys (Andrew).
Kul fakta: Han har 7 syskon där han är näst yngst, hanns mamma är också skådespelare.



Kiowa Gordon som Brad i Into The Darkness


KIOWA GORDON ♥


1:a Advent!

Jag glömde att lägga upp ett inlägg igår. Så det kommer här istället:

Olivia spelade sin första innebandymatch. Och de förlorade med 0-10. Men Olivia var rydligen duktig, sa pappa. Jag var hemma och hostade upp slem. Men jag mår mycker bättre.
 Jag tog en ansiktsmas och den var jätte läskig, det stod att man skule DRA av den och det gjorde jag när den var torr. Den var jätte stel. Kunde inte slicka mej runt läpparna eller le. Och när jag drog av den så kändes och såg det ut som om jag drog av mej skinn ifrån ansiktet. Haha typ som en orm.

Eftersom det var 1:a advent så fick jag en present. En parfym. Som heter Vanilla Fun


Min ser ut som den till vänster.


Båtkompisar på besök

Tjenixen!!!

Idag har jag ont i halsen!!!! Fy vad ont jag har men jag tvingade mej ut till en julmarknad på Hönöklåva och visst var det fint men jag blev trött fort... Och det finns ju inte några bra äfärer här på ön!!! Så det är inte så konstigt att jag åker in till GBG för att shoppa.

Men sedan kom Janette, Peter, Lena och Janne på besök. Dom är mycket trevliga och roliga. Nu är jag trött och vill gå ut och sova i min tysta och lugna friggebod. Men jag kommer nog att höra Janettes skratt ut ändå så det är ingen ide att gå och lägga sig. Haha.

Jag vet inte vad jag ska skriva idag. Men jag har lite frågor till er läsare:

Kan man hosta upp alla sina inre organ, för det känns som om jag håller på att göra det hela tiden?

Kan man boka New Moon filmen än? och när kommer den ut (jag orkar inte titta själv, hehe, lat eller hur?)?

När kan man köpa Up?

Någon som vill gå på Eclipse premiären med mej? Jag kommer hem dagen då den har premiär!!! WOHO!!!

Den var alla frågor.
Ha det bra!! ♥


Sjukling vid tangentbordet

Hej alla!

Sorry för att jag inte har skrivit här. Men jag är sjuk.

Det började i onsdagskväll då jag kände att det brännde i halsen och jag hade ont i hela kroppen och inte nog med det så hade jag ont i ögonen. Så jag gick och la mej tidigt. I sängen inne i själva huset för mamma och pappa ville ha koll på mej om det var svinis som hade tagit mej.
 Dagen efter så hade jag alla symptom men värre denna gången. MEN jag tror inte det är svinis. Snarare Halsfluss eller nåt.
 Men nu så har jag bara ont i halsen. Eller det är inte bara bara för det gör jätte ont. Jag kan inte prata för det gör så ont. Och äta går inte äns att tänka på. Så jag komemr antagligen gå ner en massa kilo nu. Och jag lovar... det är inget jag behöver göra för tillfället.

Nu har mamma kommit hem och pappa visar sina glasögonprover och hon skrattar. Men jag tycker att han ser mycket stilig ut. Hehe. Jag tycker han ska ta ett par som är mörkblåa och har tjockare bågar. Ett par ser ut som labbglasögon FY! TA INTE DOM!! 

Nu ska jag försöka få i mej lite mat. AJ!


Ishockey för amatörer

Hej allihopa :)

Idag var det tyska och självklart fattade jag ingenting! Sedan bar det av till ishallen igen där en ny utmaning väntade. Hockey!

Vi fick dela upp oss i 2 grupper, Hårdingar (för de som ville spela "hårt" asså tacklas och sånt) och Mjukisar (för amatörer som jag).

Det var en liiiiiite skillnad mellan dessa två. Vi mjukisar åkte lååångsamt fram till pucken och nä vi var framme allihopa så slog alla på den på samma gång och alla ramla. Ungeför så bra var vi! Självklart var det en som var mycket bättre än alla andra i mjukisarna, Maria. Så hon fick vara nästintill ensam, det var 4 mot 2. Hehe och jag kan säga er en sak... det hjälpte inte... Marias lag vann hela tiden.

Jag har filmat men jag behöver en lektion på hur man lägger upp en film igen, för jag kommer inte ihåg när Frida visade. Jag kommer dock ihåg hur man lägger upp en länk så jag kan ju göra det och så får ni gå in och titta själva... Eller så lägger jag upp det senare. Vad tycker ni?


Hahahahahaha alla ser lite muppade ut men skit samma.


Albin, Matilda, Emilia, Linnéa och Nicole!


Grattis Jamie Bower (förra veckans babe)!!! Jag missade helt hans födelsedag som var i söndags!!! GRATTIS I EFTERSKOTT!!!

Veckans Babe (v.48)

Hej hopp här kommer veckans babe...

JAMES MARSDEN!!!

Och vem är då detta undrar ni???
Här kommer kort fakta...

Namn: James Paul Marsden
Ålder: 36 (18 septemder 1973)
Känd som: Kevin Doyle i 27 dresses, Corny Collins i Hairspray, Scott Summers i X-Men, Richard White i Superman Returns och Prince Edward i Enchanted.
Kommande: David Summers i Death at a Funeral
Kul fakta: Även han är en sångare och tidigare modell.



James Marsden ♥

Pizzeria och Bageri, Familjen bakes oldschool!

Hejtjoo!

Vi har ju en gammal bakungn i källaren här i vårat lilla mysiga hus. Och denna har vi aldrig testat. Fram tills nu.
 vi bakade Pizza och Bagebröd/Hönökaka. Och snacka om att det blev underbart gott!!! Där satt vi i källaren, och inte var det kallt för mamma försökte få eld i ungnen och misslyckades hela tiden. Då kom pappa och satte fyr på den. Och då blev det dax för utbakning av pizza. Jag gjorde en pizza med ketchup, ost, champinjoner och annanas. Sedad blev det ut i regnet och ner till källaren där det var dax för pizzorna att bakas. m...m..mm!
 Pizzorna blev väldigt svarta undertill pga att det var sot efter veden. Men det smakade gott ialafall.
 
Sedan bakade mamma ut Bagebröden och dom åkte också in i ungen inom kort. Har precis ätit dom och dom har ju så goda så det är inte sant!!! MUMS!!! Detta ska ätas imorgon till frukost helt klart!

Kl. 19:20 så är det dax för andra visningen (för mej) av New Moon. Denna ska ses denna gången med Cindy, Sofia,Frida, Linn, Julia, Bea, Johanna och Jag. Längtar! Ska köpa en såndär fin poppcorn skål igen. då har jag 3! cindy sa att jag kunde få hennes men jag vet inte om det kanske känns som fusk då...

Ialfall här kommer lite bilder ifrån dagens bakning:



Oj bilderna var kanske lite suddiga hahahah! Men ni ser ändå, detta är min Pizza!



Min pappa är en riktig bagare! Här tar han hand om Hönökakorna...

Japp, pizzorna brann nästan upp... Kanske anledningen till att dom blev så svarta, Märkte att denna bilden blev mindre än de andra. Jaja skit samma...


Okej detta var det som hände idag. snart är det dax för New Moon igen! Ses <3


Zombie Embla

Hej hopp!

Idag har jag varit väldigt flanig och mycket trött speciellt sista lektionen som var matte. Då höll jag på att somna. Har nyss ätit och vet inte vad som kommer att hända i helgen förutom att jag inte kommer att lämna denna ön på HELA helgen. Förutom på Söndag då förståss då jag ska de New Moon för andra gången.

Här är en väldigt rolig fråga som stod på nutidstipset:

Filmen New Moon har premiär i Sverige. Filmen baserad på en bokserie om Bella och Edward skriven av Stephenie Meyer. Vad är det som är så specielt med Edward?

1: Han är en kvinna       
x: Han är en vampyr
2: Han är en förklädd gud

Tror ni jag skratta eller?!

Hahahhhaha. Man är ju helt blåst om man svarar 1. hahahahahahha

Annars hängde jag inte så mycket med på lektionerna. Jag satt och proppa i mej dextro istället. Och en och annan chocklad bit som belv över från igår. Självklart så bjöd jag, jag är ju alltid så snäll *blinkblink*

Jag vill lära mej att skriva skrivstil fort och snyggt. Det är ju så fint. Men jag vill lära mej den nya skrivstilen också, vi fick ju bara lära oss den gammla.... Lite dålig stil där tycker jag.... hahahaha det blev ju lite kul.


New Moon smygpremiär <3

Tjoo!

Klockan är 03:31 och jag har precis kommit hem ifrån New Moon smygisen!!!! Den var BÄST! och inte bara det utan den var UNDRBAR, VACKER, OTROLIG, och nu kommer jag inte på mer bra ord men den var alla bra ord man kan tänka sig!
 Nu ska jag sova för jag ska upp om 3½ timme då jag ska gå till skolan som en zombie... Det kan ju bli spännande... Inte för att jag kommer att sova så mycket i natt.... men jag kommer nog vara väldigt flanig imorgon / idag! Hehe. 
 
ÄLSKA NEW MOON!!!! <3333



Längtar tills söndag då det blir underbart igen!!!

Catfly

Tjooo bloggläsare!

Josefin fick äran att vara insperationen för dagens rubrik. Hon målade en katt fågel. Den var väldigt fin (se bild).

Jag kommer att skicka svar via mail. Men jag kommer kanske inte svara på allt. Då vissa saker är lite onödigt att lägga ner tid på och svara.

Till något roligare.... om man tycker skolan är rolig. Men det tycker jag ibland.
Jag fick G på Matte provet... ja... jag är nöjd eftersom provet var jätte svårt och jag trodde att jag skulle få IG. Till och med läraren sa att det var ett mycket svårt prov. Lite elakt att göra ett sånt prov då tycker jag. 
 
Vi fick även tillbaka vattenliv arbetet. Många blev underkända och jag fick bara G trotts att jag lagt ner mycket tid på arbetet. Men ALLA hade missförstått uppgiften. Tycker denna läraren ska ta och förklara uppgiften lite mer nogrann nästa gång. Men jag ska compa med att skriva det som jag missat. Alla var rätt så sura pga detta! 

Men efter skolan så cycklade tyskabarnen hem till mej och bakade tyska kringlor. Dom ser mycket inbjudande ut... MEN får inte smaka förrän imorgon. Och nu är jag hungrig för mamma är långsam med att laga maten. 

Jag lånade en bok idag på biblioteket. Man ska läsa en bok av en författare som har vunnit nobelpriset och jag valde Imre Kertész - Mannen utan Öde. Den handlar om 2:a världskriget... tycker att allt har handlat om det de senaste veckorna. 

Denna texten blev lite tråkig men jag kan göra den fin genom att skriva att IMORGON GÄLLER DET BITCHES!!!  



Kattfågeln eller Kattflugan välj själv....


Bambi på hal is = ME

Tjosan!

Idag hade jag tyska redovisning. Jag redovisade om Paul Klee. Han är en tysk konstnär och har upptäckt en ny färg (den heter Klee blå) lite coolt va?

Sedan skulle jag cyckla hem och hämta skridskor, för på gympan var det dax för isåkning. Jag fick ju ta mammas skridskor, och de ledde till skoskav! Nu har jag en massa sår på fötterna och jag kan inte gå normalt. Attans frukt! Jag kan som sagt INTE åka skridskor längre! Ramlade minst 5 gånger... per station. Men jag har inte brutit något ialafall... alltid nått.

Sedan var det dax för fysik.... labb... dra papper genom en maskin och så blir det prickar. Låter kul eller hur? 

MEN det var på fysiken jag fick syn på att vi hade fått en ny tjej i klassen. Jag vet Rickard hade sagt att det skulle vara en kille. Men så blev det inte. Den nya tjejen heter Linnéa och är ursprungligen infrån Kirruna. Litte coolt va?

Inte nog med att vi fick en ny tjej i klassen, jag sög på gympan och jag hade på mej en Vamyr-tröja. På Biologin så jobbade vi även med Mitos (ni vet när Bella och Edward pratar för första gången med varandra, när de vinner "The Golden Union"), Interfas, Profas och Anafas (se bilden nedan)! BARA LIIIIITE MYSKO ELLER VADÅ!!!??? Jag tror Edward/Gud vill mej något....

Jag äter Piggelin nu... den ryker för att den är så kall... Lite spökligt, särskillt när den är formad som ett spöke.

Här kommer bevis på att jag arbetat med Mitos:



BARA 2 DAGAR KVAR... KNAPPT!!!

 


Balens drottning och killmagnet!

Hej allihopa!
Vad tycker ni om veckans Babe?
(För er som inte vet detta... Jag kan inte svara på era kommentarer... eller jag kan skicka mail som svar mer kan jag inte göra... om jag inte kommenterar själv och då får ni själva gå in och titta på vad jag svarat... vilket tycker ni är bäst?)

Okej. Idag fick jag gå upp kl. 9 för jag skulle ha prov kl. 10. Det blev muntligt och jag fick G nu ialafall ;)
 Sedan var det dax för Svenska, därefter Lunch (Blodpudding serverades idag, tror ni att jag år mycket?). "sista" lektionen var So. Där vi fick arbeta med Colombia. Då berättade Cindy en väldigt rolig sak för mej... Hennes Dröm som hon drömde i lördags:
 Det var en bal på skolan. Och JAG blev krönt till balens drottning. Och tydligen så var jag väldigt snygg för alla killar ville ha mej, de var helt galna. Så Cindy blev utsatt till min beskyddare för evigt. Hahahahahhahaa asså helt otroligt!!!
 Så skulle det vara eller hur? hehe

Sedan efter denna grymma dröm så gick jag, Julia och Emilia hem till mej och skrev på svenskan som skulle in idag kl. 21:00. Jag skriver om Anki (Fridas mamma). Jag blev rätt nöjd med min uppsats. Hoppas jag får MVG! *håller tummarna*

Sedan kl. 17:05 så var det dax för en ny lektion... jag vet lite sen lektion eller vadå? Det var Tyska och vi tittade på en film. Den var bra jag hade sett den förut. Hemsk dock. Sedan kom pappa och hämtade mej för jag orkade inte gå hem och vi körde hem Emilia och hämtade Olivia från innebandyn. Och nu sitter jag här och lyssnar på pappas dåliga spotify spellista... Just nu spelas "smoke on the water". Känner inte för den jag känner för "bad things"!!!! Den är BÄST!

Ha en bra kväll

XOXO // embla


Veckans Babe (v. 47)

Eftersom det är New Moon premiär på Fredag så måste veckans babe vara med i denna troligtvis underbara film.

JAMIE CAMPBELL BOWER!!!

Kort fakta:

Namn:
Jamie Campbell Bower
Ålder: 21 år (22 Novenber 1988)
Känd som: Ska spela Caius i New Moon och spelade Anthony Hope i Sweeney Todd
Kommande: Ska spela Gellert Grindelwalld i Harry Potter and the Deathly Hallows
Smeknamn: Jamie Bower
Kul fakta: Född i London och där hade hans sitt första jobb som Model. Han är också sångare i bandet The Darling Buds.



JAMIE!!! ♥

Bad things

Idag... well... det finns inte så mycket att berätta. Har pluggat och gjort ett tema på Fridas dator till min mobil.

Pappa ringde vid 11 tiden och jag sov. Vaknade då till en underbar låt! Hahah. Eller hur Frida? Pappa kom och hämtade mej och vi åkte ut till Öckerö. Där väntade plugg för prov till imorgon. Kändes lite kul att komma hem till något så välkommande. Ialafall... Det finns inte så mycket att berätta. Men titta hot imorgon då nästa veckas babe kommer att titta fram.

Nu ska jag sova. Ha det bra ses imorgon.

XOXO // Embla

Ps. Jag ska byta Header snart... När jag har gjort klart den. Ds.


05050505 - OME!!!




WOHO!!! inte långt kvar asså!!

(blir jätte nervös när jag ska prnt scrn:a)


Sand är en mycket ovanlig syn för Oskar

Jahopp idag var ju en lite... vad ska man kalla det... tur i oturdag. Eller nåt sånt.

Till att börja med så skulle jag och Frida åka till Liseberg idag med 742:an... men den kom ju då inte och hämtade upp oss så vi fick åka bil med Tomas (Fridas pappa). Och då fick han köra fort så att vi skulle kunna hinna i tid till pendeln. Och vi hann. WEEEEII!!!

Så pendeln tog oss till Liseberg där det blev mini dounats, knäckäpplen, kolor (för Frida) och annanas doppad i chocklad. Det var ju såklart hur gott som helst. Efter en mysig tur på Liseberg (i regn) så skulle vi hämta ut biljetter till filmen Up på bergakungen. Jag kan säga som så att kl var 20:22 och biljetterna skulle hämtas ut 20:30 och vi har nu inte lämnat Lisebergs portar. Vi tog spårvagnen en station bort och hämtade ut biljetterna 20:32 men vi fick dom ändå... och lite konstiga blickar fick vi också av han som gav oss dom.

När vi skulle gå in (det var fullt med folk och mycket köer) så sa hon som skulle riva av biljetten:
- Denna biljetten är på Biopalatset. Du har 25 min på dej att åka dit innan  filmen börjar. Jag och Frida fick då liiiite panik... Frida har altså beställt biljetter på HELT fel ställe. Så vi fick ta oss med spårvagn till Domkyrkan och gå i renget därifrån... dessutom har vi inte så bra koll vart Biopalatset ligger. Så vi gick dessutom en omväg. och Fråga mej inte vad klockan var nu.

Vi hade väldigt tur för vi kom in PRECIS när filmen just skulle börja. Och dessutom så hade vi köpt väldigt fina poppcorn muggar (eller vad man ska kalla det). New Moon! Det var för tusan reklam överallt på biograferna!! <3

Up var väldigt väldigt väldigt rolig! Mycket skratt på en sån lyckad dag som denna. Jag vann dessutom konjak chocklad på Liseberg. Lite kul va? Jag som är Nyckterist och allt. Bra pris tycker jag...

citat från filmen:
- Sand! Jag hitta sand Herr Fredriksson!

Här kommer 2 bilder på min och Fridas braiga dag...

Liseberg <3 Mysigt när det är mörkt eller hur?



De sexigaste poppcorn muggarna eller vadå??? Sparat den såklart! Blir min framtida poppcorn skål!

XOXO // Embla


Aorelia Aurita och snö! Detta och mer på Fredag den 13!

Hejsan hoppsan öbor och statsbor...

Idag fick jag och Bea och Johanna typ MVG på en matte övning som hette: Matte A MVG övningar... Så vi tror att vi fick MVG för Rickard sa att våran lösning var jätte väldigt bra. Känner mej lite stolt faktist... Kanske detta kan rädda mina dåliga prov. Ialafall så skulle jag och Cindy välja en vattenlevande organism idag som vi skulle redovisa om. Det gick ju INTE som planerat pga Bea och Josefin tog våran Tumlare!!! Så vi fick ta bläckfisk. Det kan i och för sej blir ganska kul att jobba med. 
 Vi övade på att kunna olika arter på latin. Det ända jag lärde mej var Öronmanet - Aurelia Aurita, Hummer - Hommarus gammarus och Krabbtaska - ..... cancer. Visst är jag super bra! Kunde 2 ½ av 6 st. Känner mej så taggad inför provet asså!

Jag är hos Frida nu sitter och bloggar detta. Tror vi ska titta på en film sen. Vi hyrde Legally blondes 3. Så det blir nog den vi tittar på. Nu sitter hon och spelar ett spel och försör den underbara musiken (Linkin park - Breaking the habit). 

Förrresten så snöade det idag!!! Och inte liiite heller!!! JAG SER DET SNÖAR JAG SER DET SNÖAR, DET VAR VÄLL ROLIGT HURRA!!! Detta sjöng vi alla och hoppade runt när vi skulle gå till Bratteberg och äta spagetti och köttfärsås. Tänk att lite snö kan lysa upp en dag, särskillt en fredag den 13 dag som denna!

Här kommer lite bilder på våran gladhet:



Maiken, Nicole, Linn, Johanna och Bea är glada över dessa små fallande bommulstussar. 

Bea och Johanna gör glädjeskutt, Bea var inte lika duktig som Johanna. Men i denna bilden var det tvärtom.   

Ha en bra helg ♥


Matteprov... hm... nej tack!

tjooo!!!

Idag har det inte hänt så mycket... Har mest väntat...väntat... dregglat lite kanske... väntat... väntat!!! DET ÄR BARA EN VECKA KVAR!

Hade sovmorgon idag igen... tycker att jag alltid har det. Ialafall, det blev mycket skrivande på lektionerna och även ett matteprov dök upp innan lunchen. Som tur var hade jag läst på. Men det var ett svårt prov och jag tror inte att det gick så bra... i och för sej brukar det gå bra om man tror at det inte har gått bra så jag vet inte om det gick bra eller om det gick dåligt ialafall för att jag kände att det gick dåligt... Jaoopp nu blev det rörigt.

Lunchen var blääääää. Det var fisk men det var inte gott alls! Åt lite sallad med annanas i och ett knäckebröd. Så jag fick hålla mej om magen så att den inte skulle kurra på tyskan då det var tyst för vi tittade på film. Om berlinmuren. Det var ganska intressant, men hemskt. 

Olivia tog svinissprutan idag. Hon sa att den gjorde ont! Jag vill inte ta den. Och vissa säger att man blir sjuk sen och jags ka ta den nästa vecka och jag vill inte bli sjuk till New Moon smygisen! 
 
Jag är förresten helt beroende av en låt:

Bad Things heter låten det är Jace Everett som sjunger. Det är True Bloods signaturmelodi om ni hört den. Den är Super duper dunder honung bra!! 

                                                    


 


Soundtracket True Blood


Volleyboll inte min grej...

Hej hopp gummi "piiiiiiipp"!

Hahah OME vad jag skrattade när jag såg Fridas kommentar i mitt förra inlägg. Väldigt kul det där hahahah. Men tyvärr så hände inte en sån rolig sak.

Men jag som till 7 och då hade jag vaknat av att pappa ringde ut till mitt lilla skjul och sa att jag skulle upp (han försov sig, det gjorde inte jag jag tänkte att jag skulle gå upp på nästa snoze... och nästa snoze.... och nästa snoze... okej du fattar nog vinkeln). Jag drog på mej min morgonrock och gick ut i regnet. Där väntade litesminkning och gympakläder på mej och bara ville bli använda. Tyvärr hann jag inte äta frukost så jag tog med mej en macka som jag åt senare under dagen. Jag har nu bara 23 min på mej innan bussen åkte iväg.

Men jag hann. Och träffade klasskompisarna på buss 290. MOT GBG och sen byte till en buss till Frölunda torg och sedan ett till byte till någon annan stans. Nödvändigt att gå upp kl 7 på va?

När vi väl va framme delades vi in i lag. Jag kom med i Gråsej! WOHO! Vi hade 2 Filip, 2 Josefin och 1 Embla och 1 Emelie (tror jag hon hette). Det blev inte så lätt att komunicera. Men jag tyckte ändå vi hade ett ganska okej lag. Några sandslott blev det tyvärr inte... Förresten suger jag på att surva, fick över 4 av ca 50 survar eller nåt! Weeeeiii! Aplåder!!!

Sen efter en... host... förlust eller nåt så åkte jag, Josefin och Bea och skulle hälsa på hos Josefins kompisar på Polhelm (hur stavas de?). Men vi träffade bara Johnatan (Jag vet inte hur han stavas heller haha bäst på svenska eller vadå?). Han är mycket snäll förresten, och söt. Bea och jag åt Sushi medans Johnatan och Josefin titta på. Jag tycker inte om när någon tittar på när jag äter så det var inte så bekvämt. 

Nu blev det ett långt inlägg idag igen... Jaja hoppas ni inte blir för uttråkade över att läsa detta. (Ps. Beas lag vann Ds.) 

Ha det bra bye bye ♥  

ARG!!!

Hej alla... Jaoopp jag är arg!

Jag VILL inte gå upp kl. 6 imorgon för att kunna åka med bussen 7:23 härifrån... bara för att jag ska spela voleyboll! Jag är inte äns BRA på sporten! Jag kommer att göra så att vi förlorar!!! Och nu är jag jätte arg och vill skrika! Nu blir det mycket utropstecken bara för de...
 7:23 är ju tidigare än vad jag gå upp i vanliga fall!!! Nu önskar jag att jag var sjuk... varför är man inte sjuk på de dagar som man VILL vara sjuk?!?! Jag vill inte!!! Jag VILL inte åka och spela voleyboll som föresten börjar kl. 9! Och då ska jag dessutom sitta på en jävla buss i flera timmar INNAN jag äns börjar!!! 
 Jag hatar gympa!!! Hatar det!!!
Hoppas jag försover mej imorgon.... kanske gör jag det frivilligt... kanske kommer jag sent ialafall... tror jag ska ut till My evil plan house i trädgården och planera något obra jag ska göra imorgon bitti... MOHAHAHAHA!!!

Annars hade jag en bra dag... Hade ingen tyska för KiKi var sjuk så vi tittade på film (om berlinmuren). Gympan var inte jobbig men cycklingen dit var inte det roligaste, regn och blåst är inte så kul härute heller...
Sen var det bara fysik och sen The End. Så jag slutade ganska tidigt idag.

Jag såg föresten något roligt i tidningen idag (jag vet! jag kan läsa en tidning!! AMAZING!)
Det var ialafall om den där våldtäktsmannen, Babyface. De intejuva personer på gatan:

Påverkas du av att en våldtäktsman rör sig i området?

- ......... (en massa text)..... Men jag tycker att det är konstigt, det där med att han knackar på dörr efter dörr. Han vet ju inte om det är en man eller en kvinna på insidan.

Hahahahaha. Och så såg hon ut som en glad och nöjd liten tant på bilden.

Veckans Babe (v. 46)

TJOHO ALLA!! Jag ska ha Vackans babe här på min blogg. Denna fina ide kommer ifrån Johanna (www.CarlssonJohanna.wblogg.se).

Första veckan var självklart inte svårt alls...

ROBERT PATTINSON!!!

Kort info:

Namn: Robert Thomas Pattinson
Ålder: 23 (13 maj 1986)
Känd: Som Edward Cullen i Twilight saga, Cedric Diggory i Harry Potter.
Kommande: Kommer att medverka i New Moon, Eclipse, Breaking Dawn och Remember Me.
Smeknamn: Rpattz (fattar inte utalet)
Kul fakta: Han kommer med en film som heter Robsessed som innehåller massa bilder och filmklipp på honom. Han kan även spela piano och gitarr, har bla. med 2 låtar i Twilight där han sjunger.



Robert Pattinson

Farmor 80 år!!! (och farsdag)

Idag är det fars dag, pappa fick en disktrasa som det stog "Pappa, INGEN diskar som du". Jag tyckte den var lite rolig så jag gav den till min fader.
 Men inte nog med att det är farsdag det är en ännu viktigare och speciel dag... FARMOR 80 ÅR!!! GRATTIS!!!!!!!!!!!
Hon fick en caffe burk av mej, en röd som det stod "I ♥ Coffe". Vi träffade en liten del av min släckt, (vet dock inte vilka alla var eller hur dom var släckt med mej) vissa viste jag inte äns att jag hade. Jag blev väldigt förtjust i en utav dom, han var väldigt snäll och var som en farbror ska vara (jag har en farbror men inte en sån). Rolig, visste ALLT, prata mycket och bra lyssnare... Men det var många härliga personligheter som kom på festen. De flästa var gammla. 
 
Jag kom inte till utställningen (Twilight bilden) på Skärholmen. Blev lite deppig för det. MEN det är inget som Twilight filmen kan muntra upp. Satt och tittade på den med en kopp cappuchino i handen och en kanelbulle i andra.



Här är jag och farmor när jag var liten (jag tror jag var 7 år)

Nu ska jag titta lite på TV och sen gå och lägga mej. Ha det bra puss och kram till alla läsare ♥


Stockholm-Sushi-Cats

Iag har jag varit och gått med mina stackars fötter i Stockholm. Men det var värt att på skoskav för Carl-Erik och Farmor har guidat oss runt i Stockholm. De har visat oss vart de bott när de var små, vart de gått i skolan, vart de åkt kälke och en massa mer.

Senare på kvällen gick vi på en resturang där det var en buffé, jag tog Sushi och mamma och pappa och Olivia tog något annat som såg geggit ut... Efter en mättad mage så gick hela bösen på CATS! Den var ganska bra. Jag fattade inte riktigt handlingen men koreografin var... OME vad det var bra!

Här kommer lite bilder:

 

Farmor och Carl-Erik



Här hadde Min gammelfarmor hundfrissa och trimmning

Här har dessa underbara människor bott i ett HELT år!!! Långt va?



En dimmig utsikt över Stockholm. Carl-Erik och mamma tittar på stadshuset. 

Här är jag!  Fredagsmys i bakgrunden också (ser ni det?).



Vi tittade även på slottet. Fyrkantingt och fint.

HA EN BRA DAG! Ses imorgon ♥


Biljard proffsen, The Nilsson

Jag och min familj blir sugna på biljard efter en god middag sent på kvällen. Självklart vinner jag och Pappa mot Mamma och olivia som inte har en CHANS att klå oss mästare! MOHAHAHAHA!!!



Mamma och Olivia tror de kan vinna mot mej och Pappa...



Ja... Hon SER ut som ett proffs men är hon det...?

Skjuter in 8:an och VINNER!!! WOHO!!!


Stockholm here I come!!!

Hallå allihopa!

Idag fick jag gå tidigt från skolan närmare bestämmt kl. 12:20!
Då cycklade jag raka vägen hem och packade min västa och så var det av till Stockholm med Mamma (födelsedags "barnet"), Pappa och min lilla lillasyster Olivia. Singo lämnade vi hemma. Dahls får ta hand om honom i helgen.

I skolan fick vi Äpplesmulpaj av Petra (svenska läraren) för att det är Gustav Adolf dag (han dog idag och tydligen firar man han död).

Jag tittade på Twilight extramaterial (den som är över 3 timmar lång) i bilen! WOHO!! Den var BRA! Nej BÄST! Fick lära mej en massa saker. Som att det är inte det lättaste att göra en film...

Maria mumsar på äpplepaj                  Full fart till Stockholm!

GRATTIS MAMMA!!!



Grattis kära mamma du är den bästa


"Majsmonstret Ebbster"

Hejhopp alla snälla människor!

Idag hade jag sovmorgon... igen, till 9:45.
 Jag kom inte sent till skolan denna gången heller. Hade Vattenliv första timmen och där såg vi på en film. Den blåplaneten. Hon som pratade var hon som hade mitt i naturen förut. Visst är jag bra som kommer ihåg det?!
 Johanna var sjuk idag också... saknade henne. Hon kommer att vara sjuk imorgon också. Så Cindy får helt enkelt vara själv på SO:n. Eftersom jag åker till STOCKHOLM!!! WIHI!!!
 
(Browniesen blev inte så goda förresten) MEN vi har Ben and Jerrys hemma! muuuummmmmssss!

Här är något roligt som hände på biologin idag. Vi pratade om Genetik.

Anna (Biologi lärare): Hästar och Åsnor kan inte para sig med varandra.
Johan: Men... Hur gör dom då??
Alla: HAHAHAHAHHAAH!!!

Jag har bytt cyckel med mamma, eftersom min cyckel är liten och ful. Dessutom har mamma en DAM cyckel som är mycket bekvämare att cyckla med...

→Embla←


Mat till Frida



Här Frida får du mat :) Jag hittade inte förkylningspiller.

Bakade lite... hade lust. Bakar dock inte lika goda brownies som Pippi (Frida) men dom blev rätt så goda ialafall.  


"Och så ramlar trädet ner och ligger där och sprattlar med benen"

Haha Asså Lappen! Du är ju knasig... Idag var det inte prat om kaniner ialafall. Utan denna gången var det om sälar och träd som sprattlar med benen.


(Ja glömde att skriva detta igår)

Bea och Josefin är VARULVAR! De sover dåligt när det är fullmåne... hm... skumt eller hur... Bea sa att hon trodde att det berode på att hon har mycket vatten i kroppen. Och månen påverkar ju havet... kanske är det så... eller också så är de varulvar... ja... de måste vara det.

(Nu till dagens händelser)

JAG KOM I TID TILL SKOLAN!! WOHO!! Där fick du mamma! mohahah! Hade såklart sovmorgon idag också. Började 10:30. Klassråd - Matte - Mat (soppa för en gång skull) - vattenliv - naturkunskap

Vi fick tillbaka Naturkunskaps provet. Jag fick MVG! Jippi! Och jag fattar ju inte hans lektioner men det hindrar inte mej! 38½ av 41 lite stolt är jag allt.



Bea och Johanna sitter med Vattenlivboken (Havet) och fryser... inomhus... i värmen

→Embla←


Dålig dag blir till en glad dag!

Hej allihopa! Vad kul att det är folk som kommer att följa denna bloggen!

Jag tycker om att få kommentarer så det är bara att kommentera på...


Idag har inte varit en lyckad dag. Det började med att jag råkade ställa klockan fel igår så den ringde en timme innan jag behövde gå upp! Så jag somnade helt enkelt om igen... MEN denna gången så hade jag glömt att ställa OM klockan!!! OME!!! Jag såg på klockan och såg att jag hade redan missat halva gympan! Det tar ca. 20 min härifrån till salen så jag sa till men själv att det inte var någon ide att åka dit.

 Och JA mamma jag försökte få tag på Anders (gympaläraren) men han svarade inte. (fråga mej inte om hur jag hade hans nummer, vissa vet varför...) Men han svarade såklart inte! Så jag får säga till honom imorgon eller nästa gympalektion varför jag inte var närvarande...

Så jag hade helt enkelt 3 nästan 4 timmar på mej innan jag började nästa lektion... Fram med datorn och sätt på True blood. Jag åt ingen lunch bara frukost. Glömde helt enkelt av lunchen.

 Jag hade en väldigt kul lektion (fysik) och sedan var det en 45 min resa till GBG där ett väldigt intressant samtalsämne kom upp, kaniner...  Jag letade upp present till mamma och farmor som fyller år i helgen. Jag hittade även en roligt farsdag present till min kära pappa. Det tog lång tid innan jag hittade något. 
 Köpte även en vacker tröja. Jag hade även världens dåligaste hårdag! Min lugg stog RAKT UT!

MEN när jag kom hem så låg den där!!! Twilight filmen. Nu tänker ni säkert "men du har ju redan filmen", ja det har jag men nu har jag även den nya utgåvan med en massa extramaterial ♥

                                

→Embla←


Soliga dagen

Hej hej!

Andra inlägget på min vackra blogg *hosthost*. 
Johanna Kommenterade först!!!! GRATTIS!! 


Idag var inte en rolig dag... Det spöregnar och är kallt här på Öckerö. Men jag cycklade ialafall för skolan är ju det roligaste som finns! Jag kom i tid! Men var blöt, väldigt blöt. Jag är fortfarande inte torr. 

 Jag blev ialafall glad när jag kom på att jag slutade tidigt idag! 14:40. (jag använder ganska många "!").
På samhällskunskapen så ska vi skriva om... jag vet inte vad vi ska skriva om egentligen... men vi skulle välja ett land. Så jag och Johanna och Cindy valde Colombia, eftersom Cindy är ifrån detta vackra land (vet inte om det är vackert men det är det säkert). Jag fick dessutom reda på IDAG att hon är adopterad! Jag tycker att jag är väääääldigt snabb på att ta reda på saker...

Ha en bra dag i SOLEN

Embla  


Skapa en blogg & första inlägget

Hej hej. Embla här som bloggar.

Detta är mitt första inlägg! Woho!
Jag förstår dock inte hur man får en fin header och en fin bakgrund. Men jag vet hur man lägger in ett inlägg, alltid något.


Idag så är det 4 månader sedan vi flyttade ifrån skogen/bonnelandet Fjärås... Detta firas med poppcornsåklart!
 Familjen Senyk (som vi kallar för Bruse, för att vi första gången vi träffade dom så sjöng Jörgen en Bruse låt) åkte hem idag. De kom hit till Göteborg för att se på våran storstad och vacka Ö här ute. Pappa och Jörgen är som själsfriende. De är jätte lika! Inte i utseendet men i sättet de är som bröder! Helt otroligt!

Nu ska jag försöka fixa denna jätte fina blogg.

RSS 2.0