Resturang'a la Valebacken

Här sitter jag och väntar på att få mat. Jag bloggar och kockarna Vanja och Cindy står och lagar mat till mej och dom själva såklart...

Det blir nog något gott för de skalar en massa grönsaker och vässar knivar och Vanja lär Cindy hacka morötter och en massa kockiga saker! Hehe. Räkor blir det också muuuummmms!!!

Nu ska jag sluta blogga och gå in på västtrafik och kolla bussar som ska ta oss tre in till GBG och se på bio. Det blir flmen som hade premiär igår. Nämligen Percy Jackson, kampen om åskviggen. hoppas den är bra. Men det är den nog. Annars kan man ju alltid titta på den snygga killen som är med. Hehe.

Ha en bra snöig dag, för här snöas fönstren igen typ och ut... det kommer man nästan inte...


Frankrike, Chamonix!!! Me LOVE ♥

Här kommer det bilder ifrån min skid semester:        

     


Vi har varit uppe på höga höjder (3842 m), ramlat i offpister, åkt offpist, haft tur med vädret, gått i en glasiär grotta, stått bredvid europas högsta berg Mont Blanc och ätit på goda resturanger.

Det har varit en underbar resa och jag vill tacka min familj som tar med mej på fantastiska upplevelser!!! TACK!

Filmklipp kommer att läggas upp senare då jag har tid att lägga ut dom, min kusin är här och det blir då inte så mycket tid till att blogga. Hoppas det inte gör något. 


Veckans babe v. 8

Hej nu har jag kommit hem! Men jag hinner inte lägga in bilder ifrån Chamonix idag, men jag lovar att lägga upp det någon dag.

Ialafall här kommer Cindys veckans babe. TILL DEJ CINDY!!!

FERNANDO TORRES!!!

Kort fakta:


Namn: Fernando José Torres Sanz
Smeknamn: El niño (som betyder barn på spanska)
Ålder: 25 (20 mars 1984)
Född: Madrid i Spanien
Känd som: Fotbollspelare i engelska ligan Liverpool och i Madrid.
Kommande: Spelar fotboll i Liverpool och spanska landslaget.
Kul fakta: Han har nummer 9 på tröjan. Han ser ut som ett barn därför har han fått smeknamnet.Fernando Torres


veckans babe v.7

Embla är i Frankrike och åker skidor. Hon har inget internet där så detta inlägget skriver Frida. Hon ville också att jag skulle skriva att hon inte kan uppdatera sin blogg den här veckan. Men jag ska försöka göra så gott jag kan nu med Veckans babe! (:

ALEXANDER SKARSGÅRD!!!

Kort fakta:

Namn:
Alexander Johan Hjalmar Skarsgård
Ålder: 33 (25 augusti 1976)
Född: Stockholm, Sverige
Känd som: Han är son till kände skådespelaren Stellan Skarsgård.
Han har själv varit med i olika svenska och internationella tv-serier och filmer. En film som han är känd för är svenska Hundtricket. Han fick även Guldbagge nomenering för bästa manliga biroll till den filmen. Han har också regisserat en film som heter Att döda ett barn. Den filmen vann två olika priser.
Kommande: Han spelar vampyren Eric Northman i serien True Blood och säsong tre till serien började filmas i december förra året.
Kul fakta: Han har 6 syskon, varav tre av dem också är skådespelare. Han är med i musikvideon till Lady Gaga's låt Paparazzi! Ni kan se videon här.Alexander Skarsgård ♥


2 födelsedagsbarn!

Idag fyller Taylor Lautner och Maria Lind år! Taylor fyller 18 och Maria fyller 17.

GRATTIS!!!Serien the Vampire Diaries har äntligen böjat... Den var mycket bra och det var många snygga killar! Så kolla in serien!!! De 2 förstaa avsnitten visades idag. Men ni kan se dem här. Detta underbara program visas kl. 21:00 på 6:an.

Imorgon så ska jag åka bil hela dagen! Men jag har laddat med filmer som jag ska titta på och därbland självklart Twilight! Jag ska upp kl. 6 imorgon så jag måste tyvärr gå och sova nu.

BTW  jag ska till Frankrike och åka skidor och har ingen aning om det finns internet på hotellet så jag kanske inte kommer att uppdatera men jag ska försöka lägga upp veckans babe på måndag ändå.

Veckans babe v.6

JEREMY SUMPTER!!!

Kort fakta:

Namn:
Jeremy Robert Myron Sumpter
Ålder: 21 (5 februari 1989)
Född: Calefonien USA
Känd som: Peter Pan i Peter pan, Justin Petersen i Cyber seduction: His secret life, Henry Sturbuck i Just a dream, JD McGoy i Friday Night Lights... 
Kommande: 4 filmer detta året! Prep School då han spelar Simon, Caselli i Calvin Marshall, Jarod Leary i Death and Cremation och Connor Miller i You're so Cupid.
Kul fakta: Han gör nästa alla sina egna stunts i filmerna han är med i och han har fått 3 nomineringar för bästa unga skådespelar kille för Peter Pan.Jeremy Sumpter ♥


"Hål i väggen"Det blev inget ljud, märkte jag när jag lagt upp klippet. Men skit samma. Sätt på lite musik medan ni tittar så blir det nog superbrah!

Detta är helt enkelt vad vi i MBi 0912 gjort idag... Vi har klättrat i hål, för att vi inte haft någon lärare på nästan alla lektioner idag.

Dagens roliga:

Johanna: Passar du att krulla ditt hår?
Jag: Jag vet inte, har aldrig prövat.
Albin: Vad frågade du?
Johanna: Om hon passar i krulligt hår.
Albin: Jag tyckte du frågade om hon hade krulliga bröst...
Jag, Johanna och Cindy: HAHAHAHAHA!!!
 Sedan fick vi ett SCHHHH och Frida skulle redovisa.
Det var ju inte äns likt de Johanna sa! HAHA!

Cindy och jag åkte plastpåse i den svängda kyrkbacken hela dagen igår, och det är därför som jag inte har bloggat på ett tag...


Jag är tankeläsare!!!

Idag så har det snöat, snöat och snöat! Jag är ganska trött på snö nu...
 Vi hade inte så roliga lektioner idag, det var väll Inför seglings lektionen då som var kul. Men det är bara för att FST har lektion med oss då. Och dom är mycket roliga, saknar lite roliga killar i klassen... Inte för att killarna i klassen är roliga, men hela klassen är ganska seriösa hela tiden, så det blir inte så många roliga kommentarer i klasrummen (detta blev en allt för lång mening).
 De roligaste kommentarerna var ifrån Roberto:

Läraren: Man får inte sova i någon annans säng...
Roberto: Men! Var fan ska man knulla då???
Läraren: Det får ni göra någon annan stans.
Någon annan i FST: På däcket så att alla ser?

Snart så ska jag gå på målar kursen! WOHO! Jag målar en räv i en skog och med massa granar och ett vattenfall... Hoppas det inte blir så rörigt som det låter när den är färdig.

På Lappens lektion så gjorde jag snygga frisyrer i Cindys hår, här är en:Och självkart var det snöbollskrig! Jag tycker det är kul, men inte när man ska gå i skolan resten av dagen och man sitter helt pisseblöt och väntar på att man ska få gå hem och byta kläder.
 Cindy försökte dra ner mej i snön men jag hade en snöboll i handen och tryckte den upp i hennes ansikte och kom loss. Då skulle ju självklart Cindy hämnas så hon började jaga mej, och jag sprang iväg. Cindy ramlade när hon skulle kasta bollen och jag ramlade när jag skulle börja springa. Så där låg vi båda mitt i vägen och skrattade, Samuel och Marcus såg oss och skattade också. Haha liiite freekshow! 
Veckans Babe V. 5

Innan jag lägger in veckans babe vill jag grattulera Rachelle Lefevre på 31 års dagen. GRATTIS!!!Så nu va de gjort. Här kommer då veckans babe:

JOHNNY DEPP!!!

Kort fakta:

Namn:
John Christopher Depp II, kallas för Johnny Depp

Ålder: 46 (9 juni 1963)

Född: Owensboro, Kentucky i USA

Känd som: Skådespelare: Många huvudroller i Tim Burton filmer som, Edward scissorhands, Ed Wood, Sleepy hollow, kalle och chokladfabriken och Sweeney Todd. Men han har också spelat Kapten Jack Sparrow i Pirates of the Caribbean och många andra fler filmer. Han är även musiker (som många andra skådespelare), man hör honom sjunga i Sweeney todd.

Kommande: Han ska spela den galna hattmakaren i alice i underlandet (Tim Burton film) och ha rösten till Rango i filmen Rango.

Kul fakta: Han har även en röst i svampob som Jack Kahuna Laguna i episoden "Spongebob Vs the Big one". Han har även barn och han gillar att leka med barbiedockor med dom.

 Johnny Depp ♥


RSS 2.0