Vill ha landgångsförbud!

Nu är jag snart hemma. Jag vill inte hem men jag har inget val... Fast jag vill hem ändå för jag vill ge alla presenter!

Nu ligger jag i Bergen och sitter förvånadsvärt på Burger King där det är nätverk! Nice!
 Så jag kan nu blogga upp lite bilder för jag förstår som så att ni tycker det är lite kul. Det skulle jag också tycka. Så jag ska inte tjata mera strunt och lägga upp fina bilder istället! Här kommer dom!Sofia, Frida och Cindy ligger och latar sig i hagen i Scalloway!Frida, Sofia och Cindy med Gunilla i bakgrunden i Ålesund i Norge! Övergången var en mardröm! Det blåste över 21 m/s och var meter höga vågor! Halva besättningen var sjösjuka och spydde. Nytt smeknamn på Midskepps vakten, Spyskepps, för det var bara 3 personer i vakten som inte spydde! Haha!Midsommarfirande den 19 juni i Geirangerfjorden! Det var fint trots att det var tråkigt väder. Cindy och några galningar badade med kläderna på! Det såg jättekallt ut! Men det är ju Cindy så man får stå ut med sånt...
 Iallafall så var det ett mycket trevligt midsommarfirande. Vi fick god mat och dansade runt masten med kransar.Jag och Cindy i Bergen! Ett mycket fint ställe.Cindy tar kort på några snygga killar som gjorde volter och sånt. Jag vet inte vad det heter men de var roligt och dregglande att se på! Vi satt på en gräsplätt och tittade på de tröjlösa killarna. Snygga magar och ryggar var det också! Haha!

Så nu har ni fått lite mer bilder. Jag hoppas ni har det bra! För snart kommer jag hem! 6 dagar kvar! jag änländer till Öckerö kl. 10:00 så ni får gärna hälsa mej välkommen. Ni behöver inte komma vid den tiden, ni kan komma när ni vill. Men det skulle vara roligt om ni kom och hälsade mej välkommen med en kram!

Ses när jag kommer hem!

veckans babe v.25

SEAN BIGGERSTAFF!!!

Kort fakta:

Namn:
Sean Biggerstaff
Ålder: 27 (15 Mars 1983)
Född: Glasgow, Skottland
Känd som: Spelar Oliver Wood i Harry Potter filmerna. Spelar huvudrollen i filmen Cashback. Är med i episoder av några tv-serier också, däribland Marple.
Kommande: Jag vet inte om han ska vara med i sista Harry filmen. I boken nämns han, men som sagt vet jag inte om det tas upp i filmen.
Kul fakta: Han har rösten till några karraktärer i olika radioprogram.Sean Biggerstaff ♥

veckans babe v. 24

Hej Frida här. Jag har inte skrivit om veckans babe än, och det är redan söndag! Fy skäms.
Denna veckan är det iallafall en snubbe som jag tycker om. Enjoy.

GARY OLDMAN!!!

Kort fakta:

Namn: Gary Oldman
Ålder: 52 (21 Mars 1958)
Född: London, England (Men bor nu i USA)
Känd som: Ni känner nog igen honom när jag säger att han spelar Sirius Black i Harry Potter filmerna. Han har varit med i massor av filmer. T.ex. Batman Begins, Hannibal, Dracula, Planet 51 m.m. Ni kan se mer här.
Kommande: Han ska vara med i Harry Potter & the Deathly Hallows, del II som kommer 2011. Han har en röst i Kung Fu Panda två som också kommer ut 2011. Två till filmer kommer ut det året som han är med i. De filmerna är National Treasure 3 och The Girl with the Red Riding Hood.
Kul fakta: Han har vunnit 11 priser för sitt skådespeleri genom åren. Han har tre barn och har varit gift fyra gånger.Gary Oldman ♥


Bilder från resan

Jag lägger bara in bilder idag för ni får ju reda på hur det går i de medelanden Frida lägger upp här.Cindy och Sofia på stranden i Oostende!Cindy och Sofia med coola brillor!

  

St. Malo och resan över till Bangor! Mycket trevlig natur!Bangor Nordirland. Ett mycket trevligt ställe med massa shopping!Fruktpiknick på Shetlansörana, vi fick sällskap av shetlansponnys som stod och tiggde frukt av oss!Hästar och lamm och får i en hage som vi smet in i för att ha piknicken!

Så nu har ni fått sett lite av min resa! Halva har gått halva kvar!

Veckans babe v.23

ZAC EFRON!!!

Kort fakta:

Namn: Zac Efron
Ålder: 22 (18 oktober 1987)
Född: Kalifornien, USA
Känd som: Mest känd som en av huvudrollerna i High School Musical filmerna. Men har innan Disney varit med i fem filmer och några episoder av tv-serier. Är med i filmerna Hairspray och 17 Again.
Kommande: Har huvudrollen i filmen Charlie St. Cloud som kommer ut 30 juli i Usa.
Kul fakta: ...Finns det något kul med honom? Han är bara snygg. Zac Efron ♥

mot Scalloway och vidare

Hej alla läsare. Nu får Frida lägga upp ett nytt inlägg för jag fick inte tag på internet i Bangor.
 
Jag har nyss lämnat Bangor i Nord Irland och är påväg i en 5 dagars resa mot Scalloway på Skettlandsöarna. Ska bli mycket kul.
 Det var en mycket trevlig stad och jag fick prata med många irländare. Det har så härlig dialekt. Jag vill flytta dit så jag också får en sån dialekt. Jag fick reda på att sill hette sill i Irland också. Vilket var lite kul. Detta var tack vare att våra vikingar hade erövrat och våldtagit kvinnor här i Irland.
 
Här var det jättekul schopping och jag köpte svampbob pyamasbyxor, en klänning och lite presenter till folk där hemma. Mycket trevlig stad och Irländare var jättesoliga. Jag, Sofia, Frida och Cindy fick gratis glass av en som hette James och han hjälpte oss med solarbeten och var jätteinresetad av att vi var från Sverige och hade seglat dit! Han har lagt upp bilder på oss på hans facebook.
 
Jag har ingen hemlängtan ännu men jag har ringt hem till min syster Olivia på hennes födelsedag. Hon sov men vaknade och svarade jättefort när jag ringde henne. Haha hon är så söt!
 
Irland är grönt! Alla irländare sa att vi hade tur som haft så fint väder. Det brukar nämligen alltid regna där. Vilket man kan förstå eftersom gräset alltid var perffekt överallt. Just i Bangor var det jättefina hus och bilar, jag tror det är en liten snobbig stad. Jag såg bla. en gul porsche gissa vad jag tänkte på då???
 
Ni kan gå in på bilderna på ockerogymnasieskola.se och se bilder ifrån St. Malo där bla. En blid på när jag klättrar är med. Bilder ifrån Bangor kommer nog upp snart kanske när vi kommer fram till Scalloway på måndag men ni får hålla uktik. Där är det bilder som jag själv har taigt och de andra i min hytt (Sofia och Frida).
 
I kväll ska jag vara backis. Det betyder att jag ska laga mat. Vi får se om den blir god...
 
Hoppas ni har det bra! Jag lovar att lägga upp bilder så fort jag får nätverk, annars så lägger jag upp en massa bilder när jag kommer hem... Oavsätt vad så får ni se bilder någongång.

RSS 2.0