På flyget!

Sitter och väntar på att gå ombord på flyget som ska ta oss till Split!!! Nu är jag nervös! Jag hatar att flyga!

Kroatien nästa!

Nu är allt packat och klart för att ta tidigt flyg (kl 5 typ) till Kroatien! Ska bli himla skönt. Det är nog den familjesemestern jag längtat till mest av alla vi någonsin gjort! Ska bli jättekul!
Vi har som sagt hyrt en segelbåt som nu ligger guppande och väntar på att vi ska komma och ta den om mindre än ett dygn. Min packlista blev ovanligt kort för att vara mej. Så jag hoppas på att jag inte har glömt något. Det viktigaste är iallafall med, bikini, snorkel och solkräm. Även min fina solhatt får följa med!
Såhär glada är vi i familjen nu:
HAHA! Knasig familj... jag vet... men jag älskar dom!

Hemma!

Idag hade jag bara en lektion. Den lektionen var Svenska C och eftersom Svenska C går ut på att hålla tal så var det precis vad jag gjorde. Jag hade valt att hålla tal om någon som jag redan visste om. Så jag valde att prata om färg.
Ni kanske undrar "vad kan man möjligtvis säga om färg i 3 min!". Men faktum är att det finns jättemycket coolt om färgpsykologi. Ett ex. är att rött gör att man äter mycket snabbare! Och gult gör att man blir hungrig!
Nu är jag som sagt hemma och ska skriva klart svenska-histora arbetet. Jag är snart klar ska bara småfixa lite i den.
Jag känner att det blev mycket pluggsnack i detta inlägget... jaja jag ska blogga om Kroatien sedan! Då kanske ni orkar titta läsa det inlägget iallafall!
Ha det bra!
Här får ni en bild som bevisar på att jag HAR en LÅÅÅÅNG hals!!!

GoPro! HD

Tjena!
Japp nu skriver jag igen! Nu ska jag skriva om kameran som vi fick idag! Den ser ut såhär:
Och liten är den! Man vågar knappt hålla i den! Men den ska tydligen vara superbra! Och tåla massa saker! Så vi får hoppas på att det blir jättecoola fimer som jag sedan kommer att lägga upp på bloggen såklart. Såhär kanske det kan se ut senare vem vet:
Ska bli superkul att testa den i Kroatien!

OLIVIA!!! Din knas!

Jag: Jag har köpt clementiner!
Olivia: Ok
Jag: Asså jag vet inte om dom är goda...
Olivia: Men! Dom luktar ju iallafall som om dom är goda!

Hur räknade man med sin(x) utan graf-räknare förr??

Nu sitter jag här hemma... och pluggar matte som jag egentligen ska göra nästa vecka. Men det går inte så bra. För min bajs-räknare vill inte sammarbeta! Men det är sånt som händer!
Jag får vänta på att Josefin kommer hit så ska vi skriva klart diskussionen för kemilabben vi gjorde förra veckan! Jag vet... jag pluggar mycket, men hallå! Jag går natur/marinbiologi! Då får jag skylla mej själv.
Känner att detta inlägget blev ganska nördigt. För er som inte vet så är plugga lika med att man gör arbeten som man inte hinner göra i skolan, eller orkar göra för att läraren tar lång tid på sig att gå från en person till en annan, när man behöver hjälp!
Jag tänkte att jag skulle börja packa idag också. Eller jag ska åtmindstånde skriva en lista. Sån är jag. Skriver listor bara för att det är roligt att kryssa av haha!

Bilden är tagen med min mac!
När jag skulle ta denna bilden såg jag att min syster Olivia hade varit inne på min dator och tagig dessa bilder på sig själv! Som straff lägger jag ut dom! HA!
HAHA! Syskonbråk! Ibland älskar man dom!

Ha det bra!

Segling, segling å underbara segling!

Kom just hem ifrån en jättefin segling med PrimeX i solnedgången! Jag delade den underbara och roliga känslan av 8 knop med spinnaker med Pappa, Anton, Emma och Anika!
Igår var jag på utlandsstudiemässa. Det var helt OK. Fick lite info ifrån hur man söker utomlands och vad man ska tänka på. Min ide är ju Nya Zeeland. Så jag hoppas på att kunna plugga där åtmindstånde ett år. Det var en bra mässa på så sätt men skolorna som ställde ut var bara ifrån Australien och USA. Och dit vill jag ju inte...
Jaja!
Imorgon var det tänkt att jag skulle hålla svenska C tal... vi får se hur det blir med det helt enkelt.
Nu är det House snart och hade tänkt dusha innan... vi får se hur det blir med det också. Känner mej lite obeslutsamm helt enkelt, haha!
Ha det bra!!

OH NO!!!! He didn't!!

Jag, Anton, Cornelia och Olivia körde ut i det kalla mulna vädret och åkte wakeboard. Vi hade med oss en filmkamera och ett glatt leende + lite nerrvositet som ledde till detta:

Jag är tillbaka!

Hej! Folket! Embla Nilsson har börjat blogga igen!!!
Anledningen är att jag vill ha någon stans att lägga upp bilderna jag tar. För det är ju inte kul att ta bilder som man sedan inte använder till någonting. Jag kommer även att lägga upp videoklipp nu fram över detta få grund av att vi har beställt en asgrym filmkamera och för att jag har en mac som kan fixa fina klipp.
Bloggen ser lite sådär för jävlig ut men jag hoppas Frida kommer att fixa klart desingen snart så jag kan börja blogga på mer alvar. Så ni får helt enkelt stå ut med att det ser ut som ett bombnedslag på bloggen.
Och ja jag har klippt mej, färgat håret! Vad tycks? På lördag åker jag och familjen till Kroatien som seglar i en vecka! Så när jag kommer tillbaka så hoppas jag att i kan få se massa fina bilde och undervattens videor!
Ha en bra dag!!!
Ni får helt enkelt skratta er till döds med denna bilden på Olivia, mej ocg Frida!

RSS 2.0