Gunilla resa 2! Värmen här kommer jag!

Shit. Shit. SHIT!!!

Jag åker om bara 4 timmar! Jag har knapt börjat packa och har inte riktigt hunnit med allt på min lista.

För er som inte vet vart jag ska åka till för paradis så får ni se här i ordning till och med:

Santo Domingo (Dominikanska republiken):



Charleston (USA):



Bermuda:



Azorerna:



Plymouth (England):



Oostende (Belgien):



På dessa ställen kommer jag nu att spendera 2,5 månader från och med imorgon då vi landar med flyget på Dom. Rep.

HALLÅÅÅÅ!!! NERVÖÖÖS!!!

Önska mej lycka till! Och följ min blogg nu på resan. Jag kanske inte uppdatarar så ofta men när jag gör det! Då jävlar! Då blir det fina bilder och roliga berättelser!

SEA YA!

Det fungerade!!!



Lunch rast och har inget att göra

Sitter här och har lunch rast, har nyss ätit kötbullar och stekt potatismos, rester iden går. Igår var det styrelsemöte med XSS och vi gick igenom allt jag skulle ha hand om som ansvarig för seglarskolan. Priser och ledare och allt! Jag hoppas verkligen vi köper in fevor det skulle vara jätteroligt att få visa hur de fungerar. Det är j ändå en ganska häftig båt... Nu ska jag testa en sak och se om det fungerar: 

Ein Einblick

Jag jobbade som vanligt idag. Men fick göra något som man inte gör varje dag! Det var coolt faktist.

UK hade nämligen fått in en order på typ 500 små pappers grejer ifrån tyska Ginatricot. Det skulle nämligen sys en raksöm mitt på framsidan. Så jag fick tejpa upp lite linjaler och köra på med den hackiga maskinen. Det tog ett tag men när det var färdigt så blev de faktist ganska coolt!

Jag tror att de skulle ha de till någon sorts förhandsvisning på höstens kollektioner.


On the buss

Sitter på bussen påväg hem från jobbet! Har haft det roligt. Särskillt när man lyssnar på Christer i P3. Fick lära mej att en ko salivar 5liter om dagen! Och att Sverige betyder slaktar på arabiska... Japp där ser man. Man lär sig något nytt varje dag!

Seglarskola

Nu har jag haft en genomgång om hur seglarskolan på XSS fungerar. Jag ska nämligen ha hand om den i sommar, så jag måste ju veta vad jag ska göra!

Jag ska dessutom vara huvudledare på veckorna + planera allt! Men det ska bli kul. Jag får ju bra betalt och att jobba med barn och segling är ju drömmen. Ska bli mycket kul.

Jag övningskörde med den nya bilen idag också. Den var mycket lättare att köra. Fick bara ett kärringstopp! Blev lite glad över det.

Olivia ligger hemma och är sjuk, vi tror det är halsfluss. Så jag måste hålla mej borta ifrån henne så jag inte blir sjuk till resan och sprutan på fredag. Imorgon ska jag dessutom jobba på UK. Ska bli kul att hälsa på grabbarna. Haha. Nej men jag har ju ledigt nästa vecka också så jag ska jobba lite och få ihop pengar till resan. Kommer vara pank efter resan känner jag... Jaja. Det löser sig.



Mitt röda hår!

Nu är det snart solsidan

Jag tror på lyckokakor

Jag insåg att jag inte hade skrivit om detta så nu kommer det:

Jag och Frida åkte in till Kungsbacka för att äta sushi, eller egentligen för att jag ville testa på lyckokakor. Så vi köpte en varsin.

På min stod det något mycket mycket läskigt:



HJÄLP VAD LÄSKIGT!!! Tappade andan någon sekund. Var det en slump? Eller kan de verkligen spå framtiden???


Det kallas för Öckerö

Jag var hos Frida i veckan och hon visade mej hur man skulle fotografera med min kamera, för den är komplicerad. Tycker jag. Så idag så gick jag pappa, mamma och Singo iväg på en fin liten tur och fikade.

Jag tog som sagt lite bilder och detta blev resultatet!











Japp så fint och mysigt hade vi det idag. Nu ska jag fixa lite med bloggens utseende. Ska försöka ändra något innan jag drar iväg med Gunilla, det känns som det behövs.


Här ser ni nya Embla!!!

Från detta till detta:



Slutligen blir det detta!!!


snart... snart.. snart. snart, SNART!!!!!!!

I går var det föräldrar möte. Och på det så gick vi igenom resan som vi SNART ska ge oss iväg på! Jag är jättenervös. För det var DÅ jag fattad att snart åker vi.

Närmare sagt om 16 dagar! Då lyfter flyget ifrån Göteborg till Frankfurt (Tyskland) där det är byte för att vidare åka till Dominikanska republiken, Där ligger vi i 8 dagar sen åker vi till USA (south carolina) där får vi träffa våra brevänner som haft mycket kontakt med. Sen bär det av till Bermuda och sedan Atlanden via Azorerna till England och Belgien. Sen väntar det en lååång bussersa hem.

Jag kan inte vänta jag vill åka! Fy vad kul det ska bli. vi får se valar, sköldpaddor, delfiner och Nemo!



Och, ja det är jag som klättar där...


Glee can you hear me?

Jag och Olivia vaknade upp idag och mådde inte bra. Så vi stanade hemma och lyssnade på Glee låtar. Det var mysigt och lungt. Jag har nog blivit beroende av en otroligt vacker låt som Lea Michele (Rachel) sjunger i andra sesongen av Glee till Kurts pappa som ligger på sjukhus. Den är otroligt vacker att lyssna på och samtidigt sorglig. Nästan så en tår föll ner för kinderna när jag hörde den första gången.



Ni borde lyssna på den. Om inte här så finns den på Spotify!

Sen tittade vi på Vampyrer suger. HAHA den är skitkul! Men den dampade så vi fick inte se slutet... Jaja. Får fixa det senare. Vi tattade och på Rocky horror show. Den var konstig och det är det ända jag skriver om den.

Jag ska egentligen plugga inför Kemi prov imorgon. Men man orkar liksom inte när man varit sjuk i två dagar. Jag får göra så gott jag kan. Jag kan det inte till 100% men jag fattar allt och har löst atta uppgifter osv.

Vi kan avsluta med en roligt bild!



HAHA!

Jag vill vara en Ola!

Hej hopp alla hoppfulla läsare!

I helgen öpnade Båtmässan 2011 och en sån båtnörd som jag är måste jag ju dit! Så jag och familjen åkte in med våran nya bil. Ja just det vi har fått en ny bil. Det blev en BMW men fråga mej inte vilken för jag är sämst på bilmärken. Men den är fin!

Så vi åkte in och träffade massa människor som vi kände. Jag träffade Cindy och hennes familj, Björn och Anton Dahl, Lottie, lite fevaseglare och UK gänget! Vi satte oss och lyssnade på ett föredrag som en man som heter Ola Skinnamo (jag tror han stavas så) och det var jättehäftigt! Han är nämligen en skit cool äventyrare som tagit sig igenom nordostpassagen (det är vid isarna ovanför ryssland typ) i en segelbåt! Många trodde det var omöjligt men han klarade det. Och vilket äventyr, han fick träffa isbjörnar, konstiga naturmänniskor, valrossar, späckhuggare, sägar, ugglor, konstiga människor osv! Vill lätt göra något sånt aventyr någon gång.

Så tack alla människor som jag träffade och Ola som var cool och alla andra trevliga männiksor!


Sista matte C provet och instälda lektioner. Embla är glad!

Igår satt Mbi0912 och Mbi0811 i sal M på Öckerögymnasieskola och skrev 4 timmars matteprov. Jag skrev det svåra matte C nationellaprov. Och jag ska berätta för er att det var svårt... Eller vissa uppgifter var lätta men vissa fattade jag inte ens vad jag skulle göra. Vi får se hur det går. Jag vill ha MVG men jag tror inte det blir det.

Men det var det näst sista provet i 2:an för min del! WOHO! Nästa vecka har jag Kemi prov så det ska jag plugga hårt på i helgen så jag lyckas med det också.

Sen gott folk! Sen är det bara lov i 2 veckor och sedan ett flyg till värmen i 2 månader + lite till! JAAA!!! Och gissa vad jag har hört! De har fixat internet på Gunilla. Så jag kan blogga på Atlanten JA! Jag hoppas ryktet stämmer för då blir jag ännu gladare.

Och det där med instälda lektioner. Mina mattelektioner har inten betydelse nu så de tas typ bort. Jippi!


Jag tror jag faller ihop med ett sprängt huvud!

Asså nu tål min hjärna inte mer matte! Men jag måste plugga vidare om jag vill ha MVG! All denna derivata logaritmer och derivera logaritmer och logaritmers derivator och definitioner och geometriska summor... Jag kommer drömma om matte inatt. Hoppas det blir som en dröm i inception. Och att någon hackar in i min hjärnan med massa mattegrejer så jag klarar nationella provet imorgon. Snart är det glee! Ja...

Färdig!

Okej nu är den färdig. Man vet aldrig. Jag kanske lägger till något i den. Det finns ju lite plats kvar.




Man kan ju inte plugga hela tiden...

Detta är insidan på min kalender. Den ska färgläggas också!



Om ni undrar vad det är som står så står det såhär:

"And then we continued blissfully into this small but perfect piece of our forever."

"I decided as long as I was going to hell. I might as well to do it trougthly."

"If I could dream at all it would be about you and I'm not ashamed of it."

Mina favorit citat ifrån Twilight och Breaking Dawn böckerna.

Nu vet ni!


Det här suger!

Jag får sitta hemma och plugga matte medans mina klasskompisar får sitta på en bio på filmfestivalen i göteborg!

Nu undrar ni säkert varför? Jo för att en viss person sa fel tid till mej igårkväll, så jag missade bussen. Det är inte så att jag skyller på den personen. Jag kunde ha gått in och tittat själv. Men jag var lat och litade på den personen. Så jag missade bussen och kommer inte in i tid.

Jag vet nu tänker ni säkert men ta en senare buss. Men hallå! Jag hittar inte dit. Vem fasen vet vart bio capitol ligger??? Nej jag är arg och ska inte blogga mer just nu för jag känner att jag kommer skriva fula ord snart.

!#()#¤U(=!?P#=!#?!#%!(!!!!!


RSS 2.0