Lucia vaka på bio!

Frida fick tag på de bästa biljetterna (plusstolarna i mitten i salong 1) till lucia movie nigth. För er som inte vet så visar det 3 smygpremiärer och man sitter uppe hela natten och vakar in lucia.

Jag kom till Bergakungen en halvimme för tidigt för att det skulle passa in med färjan. Så jag fick vänta på Frida innan jag kunde gå in och ta glögg och pepparkaka.

Filmerna som visades var:Jag tycker att den första filmen (Easy A) var bäst! Den var rolig och annorlunda. Värd att gå på bio på om ni inte vet vad ni ska se.

Nu är jag jättetrött och måste sova en stund innan jag ska plugga inför fysikprovet imorgon. God kväll!

Vänta lite... är det en liten Gunilla jag ser?!

Hej alla! Jag måste lägga upp detta!

Våran familj har bakat egna pepparkakshus ända sedan jag var liten. Men det brukar inte bli hus. Vi brukar göra saker som sammanfattar vårat år. Så vi har gjort ovanliga saker som vi designar och bakar själva. Våra resultat brukar inte bli så jätte bra men iår så blev vi riktigt nöjda!

Jag trodde inte att min skulle gå ihop... men den blev riktigt bra!

Har får ni se dom fina pepparkaksskulpturerna:
Mamma gjorde Svampbob! Anledningen är att jag i sommras hittade en svamp och hade tråkigt så jag målade Svampbob på den och vips hade vi en maskot i PrimeX!Olivia har haft ett riktigt gitarr år! Så självklart gjorde hon en fin gitarr med massa godis...Pappa är så stolt över våran nyköpta leksak 5o5 så han gjorde en fin jolle med hängande gubbar på kanten.Min egna stora händelse under året var resan med T/s Gunilla så jag fixade ihop henne. Tycker själv att den inte kunde bli mer lik. För det var jättesvårt att få till henne 3 dimmetionellt.

Så ser våra fina skapelser och minnen ut i pepparkaksform!

Blogg semester

Hej allihopa!

Om ni undrar varför jag har varit så frånvarande så är det för att jag har så mycket som händer i mitt liv just nu. Visserligen skulle jag kunna blogga om det men jag har helt enkelt inte tid...

Jag har därför bestämt mig för att tänka på om jag ska lägga ner bloggen eller inte. Men till de flesta jag har sagt det till har klagat... Så jag ska bestämma mej till nyår.

Om jag då fortsätter blogga kommer jag antagligen att lägga ner veckans babe. För det tar för mycket tid... Om ni hemskt gärna vill ha kvar det så kan jag göra en kompromiss och lägga in månadens babe? Men detta är då inte säkert eftersom jag kanske väljer att lägga ner bloggen.

Det kan hända att jag lägger upp något inlägg ibland nu innan nyår men jag skulle inte räkna med det.

Så vi syns efter nyår!!!


RSS 2.0