Den är frächig inte lös!

Idag var jag hos Cindy och fick en god middag. Sofia var också där, så det blev en kul och lyckad kväll!

Här får ni se lite bilder:Tomater!!! Dom var jättefärgglada!Cindy blir antagligen sur för denna bilden men jag tycker den är ganska rolig! Och man får skylla sig själv när man gör konstiga miner med vilje...Jag gjorde kullebyttor när Cindy och Sofia lagade mat. Det var nog säkrast så...Sissta ingrediensen. Smör! MMMM!Slut resultatet! Det var jättegott! Jag gjorde saladen och kullebyttor!Sofia testade en konsig manick som var som situpps. Men den såg mäst läskig ut.Sedan blev det chips, True blood och Idol.

Jag hade altså en mycket trevlig och mysig eftermiddag. Vi slutade nämligen 10 i 2 idag! Detta för att det blev konstigt med fysiken. Den flyttades vid middagstid till morgonen och då hade ingen gått på den i morse... Jättekonstigt men sånt händer med ett schema som byts ut stup i kvarten.


Krafter, Formler, Siffror... Nej nu behöver vi en paus!

Igår tog jag med mej några tjejer i klassen ut på en segeltur med våran båt PrimeX. Det blåste inte så mycket så det gick inte så fort men det var strålande solsken och inte så kallt... Eller jo det var kallt men inte så man frös.

Vi seglade lite och här har ni bilderna:Sofia står vi ratten (som alla tycker är väldigt stor) och styr under hela bidevinden.Majken, Cindy, Emilia, Sofia, Nicole och Frida. Alla ser ju glada ut!!!Glada och positiva Emilia står och styr vid undanvinden.

I helgen så åkte vi till Marstrand med båten och där gick vi på resturang och jag åt en jättegod fisksoppa. Eller... det lilla jag fick i munen var gott. Jag spilde nämligen ut halva soppan i knät! Det var lite pinsamt att det var  just jag. Det brukar vara Olivia som spiller men inte denna gången! Nu vet jag hur det känns... och det är inte bra.Mamma är fullt påklädd! Det var väldigt kalt. Jag tror inte att hon kunde röra sig...

Veckans babe V. 39!

JAG VEEEET Jag är seg... Men till mitt försvar så går jag natur och har tusen prov i veckan typ... Denna veckan var det fysik och jag är inte så bra på det. Så jag fick sitta och råplugga. Igår seglade jag vilket ni kan se i nästa inlägg ovanför.

Nog med bortförklaringar här är veckans babe:

NICHOLAS D'AGOSTO!!!

Kort fakta:

Namn:
Nicholas D'Agosto
Ålder: 30 år (17 april 1980)
Född: Ohma i Nebraska i USA.
Känd som: Han spelar den otroligt snygga killen Shawn i Fired Up. Och även en roll i Heroes som den flygande West Rosen. Till och med i tv serien House som Keith Foster. Han är också med i Extrem movie och Dirty Girl.
Kommande: 2011 kommer 5 delen av Final Destination och då ska han spela Sam Lawton.
Kul fakta: Han har spelat mot Anna Kendrick i filmen Rocket Science (Anna spelar Jessica i Twiligh).

Nick - nicholas-dagosto photoNicholas D'Agosto ♥

Att leva eller att icke leva!

Idag är det en mycket rolig dag (ironi) eller jag tycker Svenskan var rolig men inte kemiprovet jag nyss kom ut ifrån! Men det är bara att le och se glad ut för om en timme slutar jag...

Vi håller på med Shakespere och kollat på lite delar av Romeo och Julia. Jag kan säga att den gamla veritionen är inte alls lika bra men jag tycker att det är konstigt och fel i den nya att Julia tar livet av sig med en pistol... Det ska ju vara en dolk! Men såklart var den bättre ändå för att den var mer spännande med Leonardo som grät!

Om ni undrar om rubriken så sa Samuel fel i klassrumet och sa detta stället för Att vara eller icke vara! Men det är bara roligt!

Nu ska jag ha historia och plugga på om Antiken!


HELGEN!!!!

Jag sa ju att jag skulle skriva om vad jag skulle göra i helgen och här kommer det:

Frida kom hit och hälsade på och sov över här. Jag och Cindy hade planerat att vi skulle våldgästa Frida/Moroten och Sofia. För de hade en kompis på besök. Så vi gick dit och de blev jätterädda för det var ganska mörkt när vi knackade på. Men vi hade med oss kakor och så spelade vi "Hur svensk är du?" Jag förlorade! Antar att jag inte är så svensk...

Men dagen efter så åkte jag och Frida in till Göteborg och åt Sushi och gick på Liseberg. Med oss hade vi Ella och det betydde att jag fick åka barnkarusellerna som jag inte hade åkt! Nämligen "flygande elefanterna och "cyckel tramp flygplans grejerna"

Här få ni se lite bilder:Marängswish!Sushi!!!Ella får åkband på Liseberg!Ella får en kram an Vilse... Ser ut som om han inte luktar så gott... Kanske svettas han.HAHA! Nu blir Frida jättesur för att jag lägger upp denna bilden! Men här åker vi kaffekopparna.Frida fick inte vara med och åka lillalots för Ella. Så hon fick titta på med Ellas vinst Gulis.Vi tittade på teater också. Men fick ingen bra bild... Den var iallafall jätterolig!

Så kul helg har jag haft det! Är ni inte avundsjuka???


Veckans babe V. 38!

Ja nu är det nog nästan ett år sedan som jag la upp min första veckans babe.


Jag fick ändra lite i min kalender för jag upptäckte att det inte fanns någon info om den planerande veckans babe så här få ni istället:

JOCKE BERG!!!

Kort fakta:

Namn:
Herbert Joakim Berg
Ålder:  40 (16 mars 1970)
Född: Eskilstuna här i Sverige
Känd som: Sångare i den bästa svenska gruppen Kent!!! Och jobbar på sin brors företag som sysslar med musikvideor och TV reklamer.
Kommande: Spelningar och massa skojjigt. Säkert ett nytt album nästa år...
Kul fakta: Kent är en av de få svenska grupper (förutom ABBA) som fått ett eget singstar med deras låtar.Jocke Berg ♥

Lady Gaga ringer snopp

Haha!!! Olivia sa något jätteroligt i morse:

Jag: Stop calling stop calling...
Olivia: Asså! Det låter som om hon säger snopp calling snopp calling hela tiden!
Jag: HAHAHAHA!

Veckans babe V. 37

PELLE ALMQVIST!!!

Kort fakta:

Namn: Pelle Almqvist
Ålder: 32 (29 maj 1978)
Född: Västerås i Sverige
Känd som: Sångare i The Hives.
Kommande: Spelningar och nya album med the hives
Kul fakta: Han har spelat in en sång tillsammans med Cyndi Lauper.
Pelle Almqvist ♥

Har jag fel eller va???

Jag vet inte om jag har fel men fyller inte Bella Swan år idag???

Isåfall GRATTIS!!!Om jag har fel är det lite pinsamt...

Kapsejsa √ Ramla i vattnet √ Ha kul √

Ja det blev lite mer i check listan men vi har haft extremt kul i helgen. Jag och Cindy seglade SM i klassen RS Feva och det var en ny upplevelde att segla med Cindy. Men det är bara roligt.

Jag och Cindy har lurat er som vi pratat med idag att vi vann för det gjorde vi verkligen inte! Vi kom på 29 av 36 plats vilket vi är nöjda med (eftersom vi bara seglar 5 gånger med varandra och Cindy aldrig har seglat en jolle innan). Så vi är nöjda.

Här får ni se lite bilder:

Så det är min helg. Nästa helg händer något kul också men det får ni reda på då!


Pocahontas is real!

Vi fick en svår uppgift i skolan idag... Vi ska redovisa om en HEL epok! Jag och Cindy ska redovisa tillsammans. Men vi kan inte enas om vilken epok.

Så jag gick till biblioteket och bläddrade lite i böcker och hittar det här:Är inte det lite coolt???


Vi hade iallafall tur med vädret...

Jag tycker jag valde en lit rolig rubrik och det för att det passar in till kvällens händelser.

Jag fick åka upp till toppen på masten för att hämta ner genuafallet som hade gått av på två ställen! Vi fick avbryta tävlingen och åka in till hamn. Där fick vi fixa och trixa och så fick vi in ett nytt fall.

Här får ni se bilderna från kvällens händelser:Denna båten låg vi och figtades med innan fallet gick av och vi inte kunde segla mera.Lars var den starka mannen som drog för hårt. Han får sluta gnaga på tamparna...

                      
     

Lite besättnings bilder, Karina, Janette och AntonJag är nästan uppe på toppen och det gungade lite där uppe. Men en fin utsikt var det iallafall...

Godnatt alla läsare!

I väntan på segling

Jag sitter här i båten och väntar på att få segla. Kl 6 kommer besättningen och då blir det full fart! Idag är det ju idol, jag ska titta men jag får antagligen se den senare inspelad om Olivia inte glömmer att spela in... Men vi får hoppas på det bästa... Ska ni titta på idol. Skriv i kommentarerna om ni ska och vad ni ser fram emot bäst! Nu kommer snart besättningen så jag ska snacka lite med de trevliga personerna och ha roligt. Det blir nog roligt i kväll för det blåser lite idag.

Veckans Babe V.36

Här kommer ännu en veckans babe!

BENJAMIN KOWALEWICZ!!!

Kort fakta:

Namn: Benjamin Kowalewicz
Ålder: 34 (16 december 1975)
Född: Kanada
Känd som: Sångare i bandet Billy Talent
Kommande: Ser inte ut som det just nu men det kommer säkert ett nytt album och spelningar med bandet.
Kul fakta: Jag har sett honom slita av sig tröjan på pier pressure på senen. Han svettas väldigt mycket och är jätterolig att titta på på senen.Benjamin Kowalewicz

Så fort gick ännu en helg

Vad är väll en helg utan familjen på PrimeX?

Denna gången var vi inte ensamma utan fick sällskap med familjen Dahl. Här ser ni bilderna ifrån en trevlig helg ännu en gång...

Jag sattsade på att ta lite bilder som inte bara var roliga att titta på utan även fina att titta på. Jag blev mycket nöjd med min och Antons fotorunda som vi gick på. Det blev bra och fina bilder. (inget är redigerat allt är orginalbilder)Så tack ännu än gång för en fin och mysig helg.


GRATTIS FRIDA DAVIDSSON!!!

Idag fyller en orange sak år. MOROTEN!!! GRATTIS!!!

Jag lärde känna Frida på Gunilla. Innan var hon bara en blyg liten tjej som jag nog aldrig pratat med. Men nu har hon släppt loss och är en superkul tjej som gör spontana saker som att fajtas med FST och Cindy.GRATTIS FRIDA!!!


RSS 2.0