Bilder på Azorerna!

Jag står vid en krater och ler! Härifrån fick vi cyckla ner till hamnen.Typ 8km! Det var superkul! Men gick snabbt för det var bara nedför... och herrcycklar utan fotbroms... japp jag kan inte cyckla på sånna!
110 km!!! WOHO!!! Johanna och Emilia på bilden i full fart!!! Go!
Bea och Johanna på kajen. Målningarna är målningar gjorda av alla som kommit hit sjövägen! Det är många och ser ut så överallt! Väldigt vacket tycker jag.
Staden Horta! En mysig liten stad med massa mysiga människor som suger på engelska.
En hemsk bild på mej när jag är shopping galen!!!
Posta vykort i fina röda brevlådor!
Frida och Sofia på Peters Café! Detta är stället som alla långseglare vill åka till. Väggarna och taken är fulla av massa flaggor och grejer ifrån alla båtar som varit här.
Vi hade också en målning men fick fylla i den lite. Det fick Matilda och Nicole göra. Och skriva in Mbi och Fst 2011.
Frida i väntan på mat. Hamburgare och pommes. Mums! Här sitter jag nu och tittar på alla som tittar på fotboll på hög volym. Men det är baaara roligt!
Imorgon lämnar vi Horta och seglar vidare mot Englands Plymouth. Mysigt!

Hur sitter man landgångdvakt?

Man sitter med telefonen och bloggar eller surfar på nätet. Betona på sitta! I bästa fall så kan man sitta inne i navhytten och kolla på film... Eller så gör man bara som vakledarna säger... Neeee!

Sitter i en park på Azorerna

Sitter här och tar det lungt med en magnum double caramel mums! Vilar upp mej inför smothie kvällen med babord gänget. Har cycklar ner från en krater på en dålig herrcyckel! Men jag dog inte och det var superkul! Vi blev jagad av en ko på vägen och jag är korädd så jag trodde jag skulle dö! Men jag dog som sagt inte.... Och buntar vi något att prata om igen. Jag tror jag ska gå och köpa mej en glass till nu hejdå!

RSS 2.0